Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Po antrosios nesėkmės Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijoje Bostono „Celtics“ lyderis Isaiah Thomasas išskrido į Vašingtoną pabūti su šeima po sesers netekties.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
107,8
Pelno taškų: 107,8
Taiklumas: 45,4%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 88
Daugiausia pelno: Isaiah Thomas

„Celtics“ klubo treneris Bradas Stevensas tikisi 28-erių metų 175 cm ūgio mažylį išvysti trečiose serijos rungtynėse su Čikagos „Bulls“, kurios vyks varžovų teritorijoje.

„Jis dabar išvyksta namo į Sietlą ir paskui prie mūsų prisijungs Čikagoje. Toks yra planas šiuo metu“, – sakė „Celtics“ vairininkas.

Stevensas tikisi, jog jo auklėtiniams pavyks dar sudalyvauti automobilio avarijoje mirusios Thomaso sesers Chyna Thomas pagerbime. 

„Žinoma, mes tikimės aplankyti arba bent jau sudaryti tam sąlygas, tačiau šie planai dar nėra iki galo sudėlioti. Arba aš kol kas dar nebuvau informuotas.

Kaip ir sakiau anksčiau, šiuo metu yra sunku. Komandoje vyrauja tyla, tačiau kiekvienas palaiko Thomasą. Visuomet išliekame kartu. Tai – puiki grupė žmonių, kurie supranta, jog turime atlikti savo darbą kaip galima geriausiai. Bet tuo pačiu mus sieja stiprus ryšys“, – pasakojo strategas.

Prieš ketvirtfinalio serijos startą netekties šeimoje sukrėstas Thomasas per pirmuosius du susitikimus pademonstravo pavydėtiną profesionalumą. 

Komandoje lyderiavęs gynėjas pirmose rungtynėse pelnė 33 taškus, o antrose – 20. Visgi tokio jo žaidimo neužteko bei abu susitikimus pralaimėjusi „Celtics“ serijoje iki keturių pergalių šiuo metu atsilieka 0-2.

Kiti du mačai bus žaidžiami Čikagoje.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.