Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Atėnų „Panathinaikos“ komandai Maskvos CSKA problemos dėl sirgalių aktyvumo Eurolygos atkrintamosiose tikrai negresia. Priešingai – dėl per didelio anšlago Graikijos sostinės ekipa gali sulaukti Eurolygos vadovų kirčio per piniginę.

Skelbiama, kad Eurolyga pradėjo svarstyti pastarųjų graikų rungtynių su Stambulo „Fenerbahče“ atvejį, kai į OAKA arenoje vykusį susitikimą buvo parduota daugiau bilietų nei „Panathinaikos“ namų arenoje yra vietų.

Manoma, kad „Panathinaikos“ klubas gali būti nubaustas 30 tūkst. eurų bauda.

Tiesa, oficialiai sirgalių perteklius nepateikiamas. Skelbiama, kad OAKA arenoje krepšinio rungtynes stebėti gali 18,5 tūkst. sirgalių, o rungtynių protokole nurodoma, kad susitikimą arenoje stebėjo 18 310 aistruolių. Vis tik Eurolygos atstovai atkreipė dėmesį, kad sirgalių perteklius arenoje buvo.

Tai jau nebe pirmas toks atvejis, kaip Atėnų klubas į namų rungtynes įleidžia daugiau sirgalių, nei arenoje yra vietų, o per pastaruosius ketverius metus užfiksuoti net keturi tokie pažeidimai. Tokiais atvejais „Panathinaikos“ sirgaliai rungtynes nesibodi stebėti net sėdėdami ant turėklų.

Komentarai:
Asilai, nebesumasto kaip pinigeliu papildomu pasidaryt...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-20
+2
Atsakyti
Kaip
Jus irodisyt, asilu galvos, stabdysit video ir skaiciuosit
2017-04-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.