Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Puikiai antrose atkrintamųjų serijos rungtynėse Bostone rungtyniavęs Čikagos „Bulls“ įžaidėjas Rajonas Rondo susitikimo metu dar spėjo paerzinti kapituliavusius „Celtics“ krepšininkus.

Apie tai po rungtynių pasakojo „Celtics“ gynėjas Avery Bradley. „Keltų“ komandos atstovo teigimu, Rondo rungtynių pabaigoje konstatavo, kad Bostono komanda dėl pergalės jau nebekovos.

„Per rungtynes ne kartą apsidairiau aplinkui ir pamačiau, kad mūsų vyrukai jau buvo nuleidę galvas. Girdėjau, kaip Rondo sakė: „Ei, jie jau pasidavė. Taip, jie tikrai pasidavė“, – varžovo žodžius prisiminė Bradley.

Rondo antrajame mače pasižymėjo universaliu žaidimu. Gynėjas pelnė 11 taškų (5/8 dvit., 0/3 trit., 1/2 baud. met.), atkovojo 9 kamuolius ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų. 

Antrąsias rungtynes „Celtic“ namie pralaimėjo 97:111, o dabar serijoje atsilieka 0-2. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.