Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Memfio „Grizzlies“ komandos vyriausiasis treneris Davidas Fizdale'as už nesuvaldytas emocijas po antrųjų serijos su San Antonijaus „Spurs“ rungtynių NBA lygai turės pakloti solidžią sumą.

NBA vadovai už kritiką teisėjams Memfio komandos vairininką nubaudė 30 tūkst. JAV dolerių bauda.

Fizdale'as po rungtynių San Antonijuje rėžė emocingą kalbą, kurioje negailėjo kritikos arbitrams Danny Crawfordui, Rodney Mottui ir Billui Spooneriui, juos išvadindamas neprofesionaliais bei teisėjų atliktą darbą pavadindamas nepriimtinu.

„Man nepatinka, kad toks vyrukas kaip Mike'as Conley, kuris per savo karjerą nėra gavęs techninės pražangos, nesulaukia tinkamos pagarbos iš teisėjų. Tai buvo labai prastai suteisėjautos rungtynės. 

Zachas Randolphas yra tvirčiausias šių rungtynių žaidėjas, bet jis nemetė nė vienos baudos, nors Kawhi Leonardas kažkokiu būdu meta 19. Pirmoje rungtynių dalyje 19 kartų metame iš baudos aikštelės, tačiau per du kėlinius metame tik 6 baudas. Jie meta 11 kartų, tačiau prie baudų metimų linijos stoja 23-ims metimams. 

Nesu tas, kuris kreipia dėmesį į skaičius, bet tai daug ką pasako. Kawhi metė daugiau baudų nei visa mūsų komanda. Paaiškinkite man tai. Mes negauname pagarbos, kurios nusipelnėme.

Taip, Popovichius yra patyręs ir tituluotas treneris, o aš prieš jį esu tik naujokas, tačiau tai vykti negali, tai nepriimtina. Mes užsitarnavome galimybę būti atkrintamosiose, tačiau jie net nesuteikia mums šanso pasirodyti“, – piktinosi Fizdale'as.

Komentarai:
.......
na tai nba treneris sukasi ir nezino kad cia tik verslas. is spursu dideliu pinigu lyga nepadarys, bet vistiek daugiau uz tai kad grizlius palaikytu. kas del teiseju tai net musu nkl, o net ne lkl geresni dirba. tau prisvilps paliepimu is auksciau kaip nores ir ka nores. svarbu kad tik daugiau doleriu atnestu tie svilpukai. jei nebusi jais nepatenkintas vistiek mokesi. na amerikonams tai kas. jie tiki ir kad amerikietiskos imtynes tikros yra. nesvarbu kad koks mma cempionas juos ten visus isluptu pilna laisve pagal jo taisykles gaves. tik kad zaidejams nemanau jog patika. bet pasakyti irgi ne ka gali. pasakysi kelis kartus tai baudu kruva prisirinksi ir aistej net nepajudesi. vien tik zinksniai ir baudos puolime bus nors nei zaidejo per 3 metrus salia nebus.
2017-04-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.