Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Latvijos ir Niujorko „Knicks“ komandos talentas Kristapas Porzingis nutraukė tylą, susijusią su jo atstovaujama ekipa.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Kristaps  Porzingis
MIN: 32.79
PTS: 18.12 (51.86%)
REB: 7.15
AS: 1.47
ST: 0.73
BS: 1.95
TO: 1.79
GM: 66

Jo situacija Niujorke buvo pradėta spekuliuoti, po to, kai Porzingis nusprendė praleisti tradicinį „Knicks“ žaidėjų susitikimą su klubo vadovais pasibaigus sezonui. Vis tik įvairius gandus Porzingis paneigė išreikšdamas lojalumą klubui.

„Aišku, kad aš myliu Niujorką. Aš išties myliu Niujorką“, – kalbėjo Porzingis.

Tiesa, krepšininkas nusprendė nekomentuoti, dėl kokių priežasčių jis nusprendė ignoruoti susitikimą su komandos vadovais. „Tai nėra pats tinkamiausias laikas, aš to nekomentuosiu“, – sakė latvis.

Pasak šaltinių, Porzingis yra nusivylęs pastarųjų metų „Knicks“ klubo vadovybės neveiksnumu ir intrigomis ekipos viduje. 

Porzingiui šis sezonas elitinėje krepšinio lygoje buvo antrasis, o per juos abu Niujorko ekipa pralaimėjo 101 susitikimą.

Porzingiui nepatinka dramos tarp komandos prezidento Philo Jacksono bei Carmelo Anthony, mat netyla kalbos, kad ekipos lyderis netrukus bus iškeistas. Jacksonas tiesiogiai kišasi ir į komandos žaidimą, reikalaudamas žaisti pagal trikampio puolimo sistemą, kuri ne itin patinka kai kuriems krepšininkams.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Komanda: New York Knicks
Pozicija: PF, C
Amžius: 21
Ūgis: 221 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Liepoja, Latvija