Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nepaisant tragiškos sesers mirties, Bostono „Celtics“ lyderis Isaiah Thomasas rungtyniavo abejose NBA atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalio serijos rungtynėse. Gynėjo vedama ekipa patyrė dvi nesėkmės, tačiau dabar atletas išvyko į Sietlą, kur po sesers laidotuvių leidžia laiką su savo šeima.

Isaiah Thomas

Isaiah  Thomas
Isaiah  Thomas
MIN: 33.95
PTS: 28.87 (59.92%)
REB: 2.76
AS: 5.86
ST: 0.91
BS: 0.15
TO: 2.81
GM: 78

Krepšininkas išplatino pareiškimą, kuriame dėkoja už paramą bei supratimą.

„Niekada negalėjau įsivaizduoti, kad ateis diena, jog mano mažoji sesutė nebus kartu su manimi. Mano šeima man yra viskas, tad žodžiais apsakyti dabar juntamą skausmą yra sunku,  – rašė Thomasas – Tai be kalbų yra sunkiausia mano gyvenimo savaitė.

Tuo pačiu, aš buvau apsuptas meilės ir palaikymo. Negalėčiau būti labiau dėkingas savo draugams, šeimai, sirgaliams, Bostono miestui, „Celtics“ organizacijai bei visai NBA bendruomenei. Esu labai dėkingas už palaikymą, kurį rodėte pastarosiomis dienomis. Taip pat esu dėkingas už pagarbą mano privatumui, o aš ir toliau ketinu gedėti ir būti kartu su savo artimaisiais.“

Thomaso sesuo žuvo autoavarijoje. Kaip vėliau paaiškėjo, moteris nebuvo prisisegusi saugos diržo.

Krepšininkas prie ekipos turėtų prisijungti jau rytoj, o artimiausios „Celtics“ rungtynės bus žaidžiamos iš penktadienio į šeštadienį 02:00 valandą Lietuvos laiku Čikagoje.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

80%
18,6
Pataiko: 18,6
Taiklumas: 80,4%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 34
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Isaiah Thomas