Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Itin galingai atkrintamąsias pradėjusią Čikagos „Bulls“ ekipą ištiko sukrėtimas. Skelbiama, kad dėl dešinės rankos nykščio lūžio traumos iš rikiuotės iškrito atakų organizatorius Rajonas Rondo.

Pasak pranešimų, tokia trauma operacijos nereikalauja, tačiau konkrečios datos krepšininko sugrįžimui nustatyti kol kas neįmanoma. Gali būti, kad jo sezonas jau baigtas.

Rondo itin svariai prisidėjo prie to, kad Čikagos ekipa, kuri reguliariajame sezone liko aštunta, atkrintamųjų starte prieš pirmąją Rytų komandą pirmautų 2-0.

Jei didžiąją sezono dalį įžaidėjas rungtyniavo blankiai, tai atkrintamosiose jis per dvejas rungtynes vidutiniškai rinko po 11,5 taško, atliko po 10 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo po 8 kamuolius.

Po to, kai buvo išplatintas pranešimas apie Rondo traumą, „Bulls“ treniruotėje gynėjas Jerianas Grantas atskleidė, kad būtent jis nuo šiol pradės rungtynes startiniame penkete.

„Mano komandos draugai manimi pasitiki“, – teigė Grantas.

196 cm ūgio gynėjas šį sezoną vidutiniškai renka po 5,8 taško, atkovoja po 1,7 kamuolio bei atlieka po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
blet kaip uzknisa, kai reikalus playofuose koreguoja teisejai arba zaideju traumos, gadina visa idomuma.
2017-04-21
Atsakyti
Man kilo toks klausimas. PVZ pas Bulls yra dar 2-4 Pg galintys žaisti tokie kaip Wade, Grant. MCW, Butleris tai o dėl ko taip sunku dabar Bulls išsirinkti startinį PG? Na gerai Sg Wade Sf Butler Pf Mirotic C Lopez tai ar negalėtų Pg Grant arba MCW o Rondo vietą galėtų užimti koks Valentine nes kiek mačiau pirums 2 mačus tai jisai negavo laiko
2017-04-21
+7
Atsakyti
djgaffer
Och tu blemba,čia tai jau negerai.Jau taip buvo pajutęs ritmą Rondo ir staiga trauma.Liūdnos žinios.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-21
-2
Atsakyti
Reik tikėtis stebūklo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-21
-1
Atsakyti
Pranašas
4-2 Celtics.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-21
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.