Naujajam sezonui besiruošianti Kauno „Žalgirio“ varžovė vyrų krepšinio Eurolygos varžybose Liublianos „Union Olimpija“ (Slovėnija) komanda nutraukė sutartį su amerikiečiu Jeffu Gravesu.

„Gravesas neatlaikė sunkių mūsų treniruočių. Sutartyje buvo punktas, jei nutrauksime sutartį neprasidėjus sezonui, tai mums nereikės žaidėjui mokėti kompensacijos, todėl kontrakto nutraukimas mums nesukėlė didelių nepatogumų“, – teigė komandos treneris Memis Bečirovičius.

Su 25-erių metų 206 cm ūgio puolėju rugpjūčio viduryje buvo sudarytas vienerių metų kontraktas su galimybe jį pratęsti dar vienam sezonui.

Praėjusį sezoną krepšininkas rungtyniavo Stambulo „Galatasaray“ ekipoje ir Turkijos pirmenybėse per vienerias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 11,5 taško bei atkovodavo po 6,6 kamuolio.

Vasarą puolėjas dalyvavo Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vasaros lygoje ir penkeriose rungtynėse Los Andželo „Lakers“ komandai vidutiniškai surinkdavo po 3,6 taško bei atkovodavo po 4,8 kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.