Nuotr.: LaPresse - Scanpix
Nuotr. LaPresse - Scanpix

Po vakar pralaimėtų Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių Maskvos CSKA ekipai, Vitorijos „Baskonia“ ekipa pasiekė susitarimą dėl išvykimo su 31-erių metų 213 cm ūgio Andrea Bargnani, praneša oficiali klubo svetainė. Vidurio puolėjas turėjo sutartį iki kito sezono galo.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
8,2
Pataiko: 8,2
Taiklumas: 35,4%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 2
Daugiausia pataiko: Rodrigue Beaubois

Į Europą 2006-ųjų pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas persikėlė po 10 sezonų stipriausioje pasaulio lygoje. Per šiuos sezonus jis vilkėjo trijų NBA klubų marškinėlius: Toronto „Raptors“, Niujorko „Knicks“ bei Bruklino „Nets“.   

Tiesa, šiemet Bargnani buvo itin kamuojamas traumų. Vidurio puolėjas skundėsi nugaros skausmais ir nerungtyniavo nuo vasario mėnesio.

Šį sezoną italas Eurolygoje ant parketo išbėgo 15-oje rungtynių, aikštėje vidutiniškai praleido po 16 minučių, pelnė po 8,8 taško, atkovojo po 1,8 kamuolio bei rinko po 6,2 naudingumo balo.

Ispanijos čempionate Bargnani statistika šiek tiek geresnė. Vidurio puolėjas sužaidė 14 dvikovų, aikštėje praleido po 21 minutę, pelnė po 11,5 taško bei atkovojo po 2,5 kamuolio.

 

Komentarai:
Kokosas
Duodu ranka nukirst, kad dabar EA7 per galva versis, kad tik spagetis pas ju zaistu. Ir su ju vadyba visai realu, kad kontraktas bus pasirasytas 2-3 sezonams su neadekvacia suma. Bargnani turbut ausim ploja, kad italu gime, nes kitu atveju jo noretu nebent koks Turkijos autsaideris.
2017-04-26
Atsakyti
djgaffer
Ir teisingai padarė-traumų maišas,ne daugiau.Tik babkes milžiniškas išleido,o naudos jokios.Jo karjera sparčiai artėja link pabaigos.Nebent koks Armanis sugalvotų įsigyti,kas nestebintų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-26
+5
Atsakyti
Adekvačiam dundukui
Bennett'as per silpnas psichologiškai buvo ir nepasirengęs būt pirmu pick'u, o Odeną suvalgė traumos, tai ko tu nori?
2017-04-26
-1
Atsakyti
Adekvatus
tai ka benettas geresnis? odenas? nejuokinkit..
2017-04-26
-2
Atsakyti
--> :)
neįžeidinėk Lietkabelio - ant suolo sėdintis Darujušas yra geriau nei aikštėj bėgiojantis Bargnani :D
2017-04-26
Atsakyti
czk
niekam niekur nereikalingas 1st nba draft
2017-04-26
+5
Atsakyti
oooo
durniai pinigus į balą išmetė :D :D :D nelabai suprantu, kas turi darytis EL klubo vadobų ir trenerio galvose, kad sumąstyt pasirašyt kontraktą su tokiu, kaip Bargnani. Vienas absoliučiai beviltiškiausiu krepšininkų visatoje...

Jam kokioj begalvių streetball'o komandoj lošt tik galima.
2017-04-26
-3
Atsakyti
:)
I Lietkabeli ji vietoj Darjuso :)))
2017-04-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.