Nuotr.:

Atėnų „Panathinaikos“ komandos savininkas Dimitris Giannakopoulosas jau ketino atleisti jo įsakymui nepaklususius krepšininkus, tačiau aikštingojo milijonieriaus nuomonę pakeitė Graikijos sostinės klubo sirgaliai.

Apie tai Giannakopoulosas užsiminė savo asmeninėje socialinio tinklo paskyroje, kai komentaruose į jį kreipėsi sirgalius, prašydamas „Panathinaikos“ laikyti aukščiau savo ambicijų ir skubėti vienyti komandą.

„Panathinaikos“ savininkas sirgaliams internetinėje erdvėje atsako itin retai, tačiau šįkart Giannakopoulosas netylėjo.

„Prisiminkite mano sprendimą, – apie nutarimą vis tik neatleisti keturių krepšininkų rašė Giannakopoulosas. – Ar jūs nematote, kad sirgalių nuomonę aš jau pastačiau aukščiau savosios? Jei ne jūs, aš jau būčiau nutraukęs jų visų karjeras Atėnuose už nurodymų nesilaikymą.“

Skandalas „Panathinaikos“ komandoje kilo po to, kai po eliminavimo iš Eurolygos Giannakopoulosas įsakė komandai namo grįžti autobusu. Antonis Fotsis, Chrisas Singletonas, Mike'as Jamesas ir Kenny Gabrielis tokiai bausmei nepakluso ir į Atėnus grįžo nusipirkę lėktuvo bilietus.

Likusieji „Panathinaikos“ krepšininkai kartu su vyriausiuoju treneriu Xavi Pascualiu Graikijos sostinę pasiekė tik ketvirtadienį ryte.

Pasak pranešimų, tokiais įvykiais komandoje nepatenkintas Atėnų klubo vairininkas komandai paskyrė dvi laisvas dienas, per kurias jis pats turėtų susitikti su aikštinguoju prezidentu ir aptarti savo ateitį komandoje.

Komentarai:
Deivux
Man tas irgi keista,sako nerealus sezonas zalgirio...tai kad pl nepateko net i atkrintamasias,ko cia visi dziaugiasi,tik nevykeliai gali dziaugtis sezonu,kai net i atkrintamasias nepatenki gedinga
2017-04-28
+10
Atsakyti
Dakota
is tikro man ir juoka kelia zalgirio fanai,sako valio nepatekom i atkrintamasias,puikus sezonas mes geriausi saunu ,kad nepatekom i atkrintamasias LMAO as sergu uz Miami Heat nuo vaikystes ir si sezona jie nepateko i atkrintamasias ir skaitau kad tragiskas sezonas komandai,o cia zlagirio fanai dziaugiasi puikiu sezonu ir kad nepateko i atkrintamasias
2017-04-28
-4
Atsakyti
jd
Man patinka sis savininkas. Rimtas kentas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-28
+2
Atsakyti
to alio
ka vel priepuolis? Ar vaistus isgert pamirsai?
2017-04-28
+3
Atsakyti
To alio
Ir ka Pao laimejo kai biudzetas stipriai sumazejo ir obradovicius tada isejo? Eiliniai vidutiniokai, bei vienam sezone daugiau nei pagal surinkta sudeti..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-28
-10
Atsakyti
alio
Visiskai sutinku su savininku,komanda suzaide gedinga sezona eurolygoje,zaidejai turetu su arkliu prikabintu vezimu gryzti namo....kokiam zalgiri nepatenka i atkrintamasias ,o visi dziaugiasi ,valio nepatekom i atkrintamasias puikus sezonas eurolygoje :PPP ce ne koks zalgiris su luzerisku mentalitetu ,o didis panathinaikos ir jam kiekvienas sezonas nelaimejus eurolygas yra prastas sezonas
2017-04-28
-5
Atsakyti
Roniss
Savrbu jau grizo: http://bit.ly/2oPRxQx
2017-04-28
-2
Atsakyti
ee
:D:D:D Kietas sitas :D:D Cigaras dantyse :D:D
2017-04-28
-3
Atsakyti
grybas
ir butum mates Graikijos cempo auksa kaip savo ausis. Be lyderiu James su Singleton be sansu butu pasikapot su Olympiacos serijoje.
2017-04-28
+7
Atsakyti
oooo
caras ple :D :D :D

kitą kartą tegu smegenis pajungia, kuomet bus komanda komplektuojama, tada nereikės tokių cirkų.
2017-04-28
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.