Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Atlantos „Hawks“ puolėjas Paulas Millsapas apsisprendė. Puolėjas nutrauks dabartinę savo sutartį ir vasarą taps laisvuoju agentu.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
29,2
Pataiko: 29,2
Taiklumas: 50,1%
Vieta lygoje: 19
Geriausias pasiekimas: 42
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Dennis Schroder

Pagal dabartinę savo sutartį, sudarytą 2015 metais, vienas „Hawks“ lyderių kitą sezoną uždirbtų apie 21 milijonus JAV dolerių.

Millsapo ir „Hawks“ sezonas sezonas šiemet baigėsi pirmajame atkrintamųjų varžybš etape nusileidus Vašingtono „Wizards“ klubui.

„Keturi sezonai Atlantoje man buvo puikūs. Negalėčiau prašyti nieko daugiau. Dabar atsipalaiduosiu, kurį laiką pasiilsėsiu ir pažiūrėsime, kas nutiks“, – po paskutiniojo mačo sakė Millsapas.

Aukštaūgis „Hawks“ gretas papildė 2013 metais, persikėlęs iš Jutos „Jazz“ komandos.

Šį sezoną NBA pirmenybėse 32 metų 203 cm ūgio krepšininkas per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 18,6 taško, atkovodavo po 7,9 kamuolio ir atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Cha
Teisingai daro. Jau metu nemazai, reikia pasirasyt bent 3-4 metu kontrakta, kol dar yra vertinamas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-29
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.