Nuotr.:

Pirmą kartą organizuoto FIBA Čempionų lygos turnyro nugalėtoja tapusi Mariaus Grigonio atstovaujama Tenerifės „Iberostar“ praėjusią naktį skendo euforijoje.

Po pergalės finale prieš Bandirmos „Banvit“ klubą (63:59), „Iberostar“ krepšininkai šėlti patraukė į centrinę miesto aikštę, kur juos pasitiko kelių tūkstančių sirgalių minia.

Tenerifės klubo gerbėjams krepšininkai pasirodė balkone, o čia žodį gavo ir naudingiausiu finalo žaidėju pripažintas Marius Grigonis.

„Pirmyn, Kanarai! Ačiū jums visiems už palaikymą!“ – trumpai, tačiau užvedančiai pasisakė Grigonis.

Finale 18 taškų pelnęs lietuvis čia mėgavosi sirgalių palaikymu. Tiek kviečiamas pasisakyti, tiek ir palydimas jis buvo aidint sirgalių skanduotei: „MVP! MVP! MVP!“

Komentarai:
In_your_faceO tai kiek Gediminas turejo kenteti amzina geda raudonos vainausku kekses komandoje? Per savo karjera merdinciame vainauskiniu dveselienu klube jis net dvi bronzas apturejo kol susiprato kad reikia kuo greiciau dingti is amzinosios asaru pakkalnes.


ir padare geriausia sprendima savo gyvenime - geriau zaist tarp komanda mylinciu sirgaliu, ka banvit tikrai turi, nei tusciame tvarte pries 50 pusnuogiu ne tos pakraipos gaideliu
2017-05-01
+1
Atsakyti
whiteside11orelikui ir pagarba- ir tai sako zalgirio fanas ! geriausia, ka savo gyvenime padare, yra tai kad isejo is laikrastines gedos, kuri padare vel nepataisomos zalos musu krepsiniui si sezona.. stumet, laikrastiniai nuokrusos degeneratai, vasara, dabar turekites savo fisherius, kisielius ir kitus anti-krepsininkus ir didziuokites lkl bronza ! nors as gal per ziaurus, gal sidabra turesit po visisko isszaginimo finale


O tai kiek Gediminas turejo kenteti amzina geda raudonos vainausku kekses komandoje? Per savo karjera merdinciame vainauskiniu dveselienu klube jis net dvi bronzas apturejo kol susiprato kad reikia kuo greiciau dingti is amzinosios asaru pakkalnes.
2017-05-01
+1
Atsakyti
Blacker
Pagarba Mariui. Orelikas neturetu labai nusiminti. Jis jau senai iprato buti antru. Gimes sliauzioti - skraidyti negali.
2017-05-01
+9
Atsakyti
djgaffer
Visišką pagarbą užsitarnavo Grigonis iš Tenerifės sirgalių.Sunkaus darbo rezultatas.Pati komanda neturi ryškių žvaigždžių,bet už tai ir yra komanda.Vienybė,pagalba vienas kitam ir puikus treneris padarė juos vienus geriausių Ispanijoje ir Europoje.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-01
-5
Atsakyti
orelikui ir pagarba- ir tai sako zalgirio fanas ! geriausia, ka savo gyvenime padare, yra tai kad isejo is laikrastines gedos, kuri padare vel nepataisomos zalos musu krepsiniui si sezona.. stumet, laikrastiniai nuokrusos degeneratai, vasara, dabar turekites savo fisherius, kisielius ir kitus anti-krepsininkus ir didziuokites lkl bronza ! nors as gal per ziaurus, gal sidabra turesit po visisko isszaginimo finale
2017-05-01
-1
Atsakyti
magical
Norėčiau būt db Tenerifėj. :D
2017-05-01
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.