Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Oklando „Golden State Warriors“ krepšininkai Vakarų konferencijos pusfinalio seriją norėjo žaisti su Los Andželo „Clippers“, o to priežastis yra netradicinė – žaidėjai nėra susidomėję Solt Leik Sičio naktiniu gyvenimu, rašo ESPN.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
12,0
Pataiko: 12,0
Taiklumas: 38,4%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Stephen Curry

Žaidėjams buvo aktualu ne galimi pranašumai prieš oponentus krepšinio aikštėje, o tai, kaip jie praleis laisvus vakarus tuomet, kai svečiuosis varžovų miestuose trečiose ir ketvirtose rungtynėse.

„Jazz“ Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje 4-3 patiesė Los Andželo „Clippers“, tad „Warriors“ krepšininkai turės sukti galvą, ką nuveikti Jutos valstijoje įsikūrusiame Solt Leik Sityje.

„Nėra ko lyginti. Tokio dalyko, kaip naktinis gyvenimas, Solt Leik Sityje tiesiog nėra. Žaidėjai nori šiek tiek turėti ir naktinio gyvenimo, bet svarbiausia išlieka laimėti rungtynes, – savo mintis dėstė Mattas Barnesas. – Aš pats norėjau įveikti „Clippers“, kadangi tai yra mano buvusi komanda, čia gyvena mano vaikai. Bet kalbant apie naktinį gyvenimą, tarp Los Andželo ir Jutos negali būti palyginimų.“

„Problema su Solt Leik Sičiu yra tokia, jog tu čia sėdi ir tavo mintys tarsi yra mirusios, o Los Andžele tu turi energijos rungtynėms. Solt Leik Sityje supanti aplinka užmigdo. O kai miegi per ilgai arba nuobodžiauji, tuomet tau yra sunkiau motyvuoti save rungtynėms. Supranti, kad tai yra atkrintamosios varžybos ir vis tiek privalai būti motyvuotas, tačiau iš tiesų norisi kuo greičiau iš čia dingti“, – pasakojo Andre Iguodala.

„Neabejoju, kad čia yra naktinių klubų, tačiau juose Solt Leik Sityje niekada nesu buvęs, – pripažino Kevinas Durantas. – Šalia viešbučio yra keli restoranai, bet ir jie nėra labai išsibarstę. Los Andželas tiesiog yra didesnis. Tai pagrindinis skirtumas. Tačiau pasiruošimo rungtynėms atžvilgiu mano požiūris visur yra vienodas.“

Tuo metu „Warriors“ puolėjas Draymondas Greenas buvo kitokios nuomonės apie laisvą laiką.

„Dabar atkrintamosios varžybos. Niekas tokiu metu apie naktinį gyvenimą negalvoja“, – kitokią nuomonę išsakė Greenas.

„Warriors“ pirmąsias serijos rungtynes žais gegužės 3 dieną naktį iš antradienio į trečiadienį, o antrąsias – naktį iš ketvirtadienio į penktadienį gegužės 5-ąją. Pirmąjį mačą Solt Leik Sityje „Warriors“ žais gegužės 7-ąją.

Komentarai:
As tai siulyciau gsw issikviest byrona jei pramogu truksta Solk Lake City'je uz dyka juoko doze garantuota dar koks grynas savo super balls kicka parodytu :D
2017-05-02
+7
Atsakyti
Čia arba kažkoks pasišaipymas iš žurnalistų klausimų arba, kaip Pukis sako, juodukai Jutoje pasijunta tamsesni nei kituose miestuose. Šiaip tokių negražių pasisakymų apie Jutą girdėti galima jau ne kartą, tik man keista, kad po visų treniruočių ir varžybų dar jie nori keliauti į triukšmą... Su tiek pinigų, tu gali bet kuriame viešbutyje susiorganizuoti vakarėlį per du telefono skmabučius. Bus ir privatu ir saugu...

O gal čia dėmėsio trūkumas.. Būtina nors kas trečią dieną "pasimaitinti" svetimų žmonių žvilgsniais,apkalbomis ar autografų prašymais.. Jutoje drovesnė mormonų bendruomenė..juodukų mažiau.. Yra šaunių juodukų šiam Pasaulyje, su kuriais bebendraudamas net nepastebi odos spalvos ... ir yra nigeriai, kurie naktimis dar medvilnės plantacijas sapnuoja, tad prabudę viešumos dėmesiu bando savo ego palepint...
2017-05-02
-14
Atsakyti
Anonimas
Jus skaitykit ka zaidejai sako, o ne ka bulvariniai melagiai, o paskui juos ir bn ir k.n raso
2017-05-02
-1
Atsakyti
djgaffer
Ir tokius pareiškimus pareiškė patyrę žaidėjai Barnes su Iguodala,kurie kaip tik turėtų galvoti,kaip nugalėti Jutą,o ne apie klubus galvoti.O va KD su Greenu parodė tikrą profesionalumą ir ne apie klubus galvoja,o apie varžovus.Ne veltui jie ir yra komandos lyderiai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-02
Atsakyti
Pukis
Vyruciai yra vienas didelis bet.

Salt lake city gyvena bene didziausia populiacija baltu. Tai jie nutyledami kalbejo kad nera juodo naktinio gyvenimo. Jau senokai per visa nba skindziasi kad juoduliam SLC yra nuobodu ir nera kas veikt.

Vat Atlanta tai jiem rojus, na detroitas washingtonas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-02
+2
Atsakyti
Spectre
Tiek milijonu varto, kad gali ta naktini gyvenima patys susikurt. Tikiuosi pasvilins tuos issisokelius jazzmenai :D
2017-05-02
Atsakyti
Krc jau konf pusfinaliai o jie apie naktyni gyvenima tik suka galva :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.