Planavusią žaisti Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL), bet taip ir nesuformavusią sudėties Alytaus miesto moterų krepšinio komandą naujajame sezone pakeis Rygos TTT klubas.

Iki čempionato pradžios likus mažiau nei mėnesiui, buvo  nuspręsta nebelaukti Dzūkijos klubo ir priimti į čempionatą atkakliai besiveržusias Latvijos čempiones.

Prisijungus Latvijos komandai, kaip ir pernai, bus surengtas atvirasis LMKL čempionatas. Rygos TTT jame dalyvaus lygiomis teisėmis iki atkrintamųjų rungtynių etapo. Dėl prizinių vietų kovos tik Lietuvos komandos.

Latvijos čempionės Rygos TTT pernai Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL) užėmė trečiąją vietą, dalyvavo FIBA Europos moterų taurės turnyre, kuriame varžėsi ir Marijampolės „Arvi“.

Pasak Rygos klubo vadovų, šiemet moterų Eurolygos turnyre debiutuosianti komanda bus gera varžovė ne tik  TEO ar „Arvi“, bet ir sustiprėjusioms „Laisvės“ bei „Lemminkainen“ ekipoms. TTT  vertina visas lygos komandas, pažadėdama, kad triuškinančių rezultatų nebus.

Iškilmingas LMKL čempionato atidarymas įvyks spalio 18 d., ketvirtadienį, Šiaulių krepšinio arenoje. Atidarymo metu visos komandos sužais pirmąjį čempionato turą. Žiūrovų lauks nuotaikinga koncertinė programa.

Komentarai:
ko jus pykstat kad latves lmkl los???juk energija ledo rituli latvijoj losia o jie delto nk nesako kaip jus..tai ka alytaus komandos laukt bereikalingai reikia jei yra kita komanda kuri istikro nori zaisti musu lygoje???reikia tik dziaugtis kad lygoje bus 2 eurolygos komandos ir kad latves nori zaisti musu KREPSINIO SALIES lygoje
2007-09-24
+3
Atsakyti
LMKL - LIETUVOS MOTERU KREPSINIO LYGA!!! Nesamone, kad kazkokia Rygos komanda zais..
2007-09-24
+4
Atsakyti
Lietuvos moterų klubinis krepšinis (neskaitant TEO pasiekimų) jau greit atsidurs tokioje pat vietoje kaip ir koks žolės riedulys :) Rungtynės įdomios tik krepšininkių artimiesiems, ko gero...
2007-09-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.