Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Malagos „Unicaja“ komandoje rungtyniaujantis 27-erių metų 203 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas Jeffas Brooksas vasarą turėtų prisijungti prie Italijos rinktinės stovyklos.

Jeff Brooks

Jeff  Brooks
Komanda: Malagos Unicaja
Pozicija: SF
Amžius: 27
Ūgis: 203 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: JAV

Amerikietis 2015 metais vedė italę ir neseniai gavo Italijos pilietybė, todėl galėtų užimti natūralizuoto žaidėjo vietą. Manoma, kad Brooksas greičiausiai bus įtrauktas į rinktinės kandidatų sąrašą.

Šį sezoną krepšininkas tapo Europos taurės čempionu, o šiame turnyre vidutiniškai per 22 minutes pelnydavo po 7,3 taško, atkovodavo po 4,2 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir rinkdavo po 8,5 naudingumo balo.

Ispanijos ACB lygoje puolėjas vidutiniškai per 21 minutę įmeta po 7,7 taško, atkovoja po 4,1 kamuolio ir atlieka po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Brooksas iškart po studijų išvyko į Europą ir nuo 2011 iki 2015 metų žaidė Italijoje. Pirmajame sezone jis rungtyniavo antroje šalies lygoje, o vėliau gynė aukščiausios šalies lygos komandų garbę – Kantu „Red October“, Sasario „Banco di Sardegna ir Kazertos „JuveCaserta“.

2015-2016 metų sezone amerikietis persikėlė į Rusiją, kurioje prisijungė prie Saratovo „Avtodor“ komandos, o nuo šio sezono pradžios žaidžia „Unicaja“ klube.

Europos čempionato grupės varžybose italai Izraelyje kovos su šeimininkų, Lietuvos, Vokietijos, Gruzijos ir Ukrainos rinktinėmis.

Komentarai:
...
7 tšk Euro taurėj? Tai visai ž*pa italams jei tokius natūralizuoja
2017-05-03
-4
Atsakyti
djgaffer
Atrodo,lyg pas tuos italus nebūtų kam žaist.Pilna jaunimo,bet ne,vistiek reikia dar ir natūralizuoto juodaodžio.Kai mažos šalys taip daro,tai dar suprantama,bet kai tokios,kaip italija,tai tik juoką kelia.Lyg savo išaugintų neturi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.