Paul Pierce

Paul  Pierce
Paul  Pierce
MIN: 11.83
PTS: 3.19 (46.08%)
REB: 1.94
AS: 0.5
ST: 0.19
BS: 0.16
TO: 0.63
GM: 32

Los Andželo „Clippers“ komandai baigus pasirodymą Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamosiose varžybose, sulig paskutiniu pralaimėjimu Jutos „Jazz“ ekipai Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje baigėsi ir Paulo Pierce'o karjera. 

39-erių metų NBA čempionas kartu su buvusiais komandos draugais Rajonu Rondo, Glenu Davisu ir Kendricku Perkinsu dalyvavo bičiulio Kevino Garnetto vedamoje laidoje, kurios metu savo žodį tarė prie jos nuotoliniu būdu prisijungęs buvęs jų strategas Docas Riversas.

Pastarasis nepraleido progos pašiepti Pierce'o bei jam atsiuntė dovaną.

Riverso liepimu į studiją buvo atgabentas neįgaliųjų vežimėlis, ant kurio Pierce'as iš karto atsisėdo ir spinduliavo gera nuotaika.

Taip Riversas priminė savo auklėtiniams 2008 metų NBA finalų metų įvykusį incidentą, kada traumą patyręs Pierce'as iš aikštės buvo išgabentas būtent neįgaliųjų vežimėliu, bet po kurio laiko sugrįžo į aikštę ir toliau rungtyniavo.

 

Komentarai:
Anonimas
kokia gali but diskusija su portalo pacukais, kurie net neaisku ar patys supranta, ka raso? :D Kobe su Shaqu be Jacksono laimejo 1 zieda per ta pati laikotarpi? :D wtf? dvi nesamones vienam sakiny. :D
2017-05-10
+7
Atsakyti
Anonimas 2
Aisku, irgi px, kad butent Jacksonas buvo vienas is tu zmoniu, kurie prisidejo prie to, kad Pippenas atsirado Bulliuose kai Krause Polynice issiunte i SuperSonics vietoj Pippeno. Irgi px, kad Kobe su Shaqu be Jacksono zaisdami laimejo tik 1 zieda ir per ta pati laikotarpi su Jacksonu - 3 ziedus :D
2017-05-09
-4
Atsakyti
Anonimas
gaideliai net teksto nesupranta, raso sau priestarauju. :D kur cia tas priestaravimas? tai esme ir yra, kad su top zaidejais ir treneris geras atrodo. tas tinka visiem, ir Riversui, ir Popui. jokio skirtumo. o kas ten ka prikalbino ar pan., ne esme. ne del Popo zaidejai Spurs renkasi. Popas - dar ne visa Spurs organizacija.
2017-05-09
+4
Atsakyti
Anonas
Bet tai juokas ima iš Anonimo :) Pats sau prieštarauji, ar jauti? Rašo kažką apie Popą, o paskui jau "kuriais metais ju sudetis ant popieriaus nebuvo bent top3?" Ar tu supranti, kad pats Popas ir formuoja didžiąja dalimi Spurs sudėtį. Pats susirenka žaidėjus. Tai jei visada sudėtis top3, visad realūs pretendentai į žiedus ir pasibaigus Duncan erai vis tiek yra top komanda, be jokių tankinimo sezonų, tai kieno čia nuopelnas?

Kas ištraukė Kawhi? Kas sutarė su Aldridge? Kas prisiviliojo Gasolį? Spėk iš trijų kartų :)
2017-05-09
-2
Atsakyti
Anonimas
locham treneris geras, nes ziedu daug laimejo. pochui, kad komandoj turejo MJ su Pippenu ar Shaqa su Kobe. :D
2017-05-09
+2
Atsakyti
Anonimas 2
Apie ka tu dar nori diskutuot jei tau Jacksonas ispustas burbulas :D Bicas vien budamas treneriu laimejo 11 ziedu, o tu i triusus prisikes aiskini, kad jis lievas :D Man butu idomu suzinoti kas tau nera ispustas burbulas. Pacesas? :D
2017-05-09
+1
Atsakyti
Anonimas
ai dar del Spurs sudeties - pavardink tu man, kuriais metais ju sudetis ant popieriaus nebuvo bent top3? tada padiskutuosim.
2017-05-09
-2
Atsakyti
Anonimas
kokia dar tik sio sezono apzvalgele? :) ka cia nusneki, grybuk? cia buvo pvz is 2011-2017 m. playofu. treneriai geri, kai komandos laimi, o laimi tos, kurios turi gerus zaidejus. man pochui, i koki top kas patenka, bet geriausi treneriai nedaro tokiu nesamoniu, kokia Popas 2013 finalo 6-ose, kai turedami +5 likus pusei minutes isima Duncana, kad apsigint nuo trajaku, nenusiima kamuoliu, liepia nebauduot, gauna 2 trajakus ir pralosia ziedus. pvz Riversas vienas is retenybiu, kuris prie +3 visad nurodo bauduot ir dar nesu mates, kad nepasiteisintu. arba Philas su cempioniska Lakers sudetim 2011 PO gauna sausai nuo Dirko ir Co, o dabar matai Melo jam per prastas zaidejas. :) nieks nesako, kad jie blogi, bet kad ispustas burbulas, tai faktas. o kad treneris NBA yra paskutinej vietoj, galeciau privardint kruva pvz, bet nematau reikalo bambukam cia aiskint.
2017-05-09
+4
Atsakyti
Anonimas 2
Anonimai,

tu geriau daugiau komentaru ir neberasyk :D Philas laisvai i visu laiku treneriuku Top-3 patenka. Popas su savo pensionatu ir dar keliais snargliukais nuolat elite sedi, o tu cia TIK sio sezono mini apzvalgele padares manai, kad jau mandras ekspertas esi? :D
2017-05-09
-1
Atsakyti
djgaffer
B.Stevensas yra geras treneris,Kiddas taip pat,kaip ir Snyderis.O dėl Philo,tai žmogus laimėjo 11 NBA titulų,Popas 5.Ir nesvarbu,kad turėjo daug žvaigždžių komandoje,bet jom įtikti,jas suvaldyti ir įskiepyti savo sistemą jų aikštingam charakteriui jau yra menas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-09
-1
Atsakyti
Anonimas
o kuris ten nepervertintas? Philas buvo ispustas burbulas, matom, koks lievakas dabar yra vadovaudamas Knicksam, Popas yra ispustas burbulas, kiek pastaruju metu turedamas geresne komanda yra gaves malku nuo Grizliu, OKC, Clippers (su tuo paciu Rivers priesaky). ir dabar serijoj su Rockets nematau as to Popo stebuklingu sugebejimu, kai komanda 2x apmetoma trajakais. kas ten dar is tikrai geru? pavardink, kurie ten geri treneriai ir kokie ju nuopelnai? NBA - zvaigzdziu lyga, ne treneriu. treneriai ten n-toj vietoj.
2017-05-09
-1
Atsakyti
dalu
Turbut Big Baby buvo pridejas i kelnes kai pamate Doc Rivers.....nes tiek sudoo ant riverso privare per kelis menesius....as visiskai su Big Baby sutinku,kad Doc yra pervertintas treneris ir jam ziauriai pasiseke,kad turejo tokius veteranus dar savo pike ir Tim Thibidou kaip asistenta
2017-05-09
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.