Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Jau artėjančią naktį septintose serijos rungtynėse Bostone paaiškės, kuri komanda prisijungs prie Klivlando „Cavaliers“ ir kausis Rytų konferencijos finale. Tiesa, lemiamos akistatos galėjo ir neprireikti, kadangi NBA pripažino arbitrų klaidą, kuri galėjo turėti įtakos Vašingtono „Wizards“ pergalei šeštajame serijos susitikime.

Tąkart Kelly Olynykas buvo tyčia sulaikytas pražanga, taip lemiamam „Celtics“ metimui paliekant tik 1,7 sek. Tiesa, vaizdo įraše matyti, kad laikrodis po pražangos buvo sustabdytas per vėlai, o tai reiškia, kad lemiamai „Celtics“ atakai turėjo būti skirta daugiau laiko.

Tiesa, „Celtics“ lyderis Isaiah Thomasas to nesureikšmino. Nors gynėjas pripažino, kad po rungtynių sužinoti tokius faktus yra sunku, tačiau komanda privalo koncentruotis lemiamam susitikimui.

„Galėjau atlikti dar vieną judesį, dar kartą sumušti kamuolį į žemę, o tąkart buvome labai skuboti. Tačiau yra kaip yra, dabar jau negalime tuo rūpintis. Tiesiog užknisa, kai jie ateina ir pasako, kad mums priklausė papildoma sekundė“, – kalbėjo Thomasas.

Po pražangos prieš Olynyką, „Celtics“ atsarginių suolelis su treneriu Bradu Stevensu priešakyje puolė prašyti arbitro vaizdo peržiūros, tačiau NBA po rungtynių patikino, kad tokioje situacijoje peržiūra negalima.


Rodyti komentarus
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Rodyti visas naujienas