Nuotr.: REUTERS - Scanpix
Nuotr. REUTERS - Scanpix

George’as Hillas mato savo ateitį Jutos „Jazz“ komandoje, tačiau jo finansiniai lūkesčiai gali būti neįkandami Solt Leik Sičio ekipai.

George Hill

George  Hill
Komanda: Utah Jazz
Pozicija: PG
Amžius: 31
Ūgis: 188 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Indianapolis, JAV

„Aš tikrai mėgavausi žaisdamas su šiais vyrais. Manau, kad suformavome puikius komandinius ryšius. Reikia likti drauge ir tęsti statyti tai, ką pradėjome šiemet. Reikia tikėtis, kad galėsime tai padaryti“, – sakė Hillas.

ESPN dar kovo mėnesį skelbė, kad Hillo agentai sieks ketverių metų, maždaug 132 mln. JAV dolerių vertės kontrakto. Tokios sąlygos gali būti neįgyvendinamos Jutos komandai, kuri šią vasarą turės pratęsti sutartį su ekipos žvaigžde Gordonu Haywardu ir Joe Inglesu.

Hillui neseniai sukako 31 metai, o dėl įvairiausių traumų jis šį sezoną praleido net 36 rungtynes. 

Kai žaisdavo, 188 cm ūgio įžaidėjas per mačą vidutiniškai rinkdavo po 16,7 taško, atlikdavo po 4,1 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 3,5 kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

George Hill

George  Hill
George  Hill
MIN: 32.02
PTS: 16.74 (55.28%)
REB: 3.53
AS: 4.07
ST: 0.89
BS: 0.21
TO: 1.72
GM: 57