Nuotr.: TASS – Scanpix
Nuotr. TASS – Scanpix

Milošo Teodosičiaus sutartis su Maskvos CSKA klubu baigsis liepos 1 dieną ir gynėjas taps laisvuoju agentu. Serbas neslepia savo svajonės žaisti NBA lygoje, o ši vasara gali tapti tinkamu momentu įžaidėjui persikelti į stipriausią pasaulio lygą.

Milos Teodosic

Milos  Teodosic
Komanda: Maskvos CSKA
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 195 cm
Svoris: 87 kg
Gimimo vieta: Serbija

Nors CSKA ekipa nori išlaikyti Teodosičių, tačiau klubo prezidentas Andrejus Vatutinas supranta, kad jei gynėjas sulauks pasiūlymo iš NBA, jokia Europos komanda nesugebės su tuo konkuruoti. 

„Negaliu įvardinti kandidatų, kurie turėtų pakeisti žaidėją, kuris dar nepaliko mūsų ekipos. Jis galbūt pasirašys naują sutartį. Teodosičius yra unikalus, kaip ir Nando De Colo ar Victoras Chriapa bei kiti mano žaidėjai. Visgi jei NBA komanda pateiks jam pasiūlymą, mums bus neįmanoma su tuo konkuruoti“, – sakė Vatutinas.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad 30-mečiu 195 cm ūgio gynėju labai domisi Sakramento „Kings“ ir Bruklino „Nets“ ekipos.

Šį sezoną Eurolygoje Teodosičius vidutiniškai pelnė po 16,2 taško, atliko po 7 rezultatyvius perdavimus, rinko po 17,4 naudingumo balų bei buvo išrinktas į antrąjį simbolinį sezono žaidėjų penketuką.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.