Nuotr.: Fotodiena.lt/J.Auškelis
Nuotr. Fotodiena.lt/J.Auškelis

Lietuvos krepšinio federacija nori informuoti, jog socialiniame tinkle „Facebook“ egzistuojantys profilai ir puslapiai, pavadinti Arvydo Sabonio vardu, yra neoficialūs ir neturi jokių sąsajų su LKF prezidentu.

Šios organizacijos vadovas socialinėje erdvėje neturi savo profilio ir neorganizavo, neorganizuoja bei neorganizuos jokių konkursų ar žaidimų, kurių metu vartotojai galėtų laimėti vertingų prizų ar pan. Taip pat nėra niekaip susijęs su įvairaus vaizdo turinio sklaida.

„Ne paslaptis jog garsūs šalies žmonės socialinėje erdvėje susilaukia daug dėmesio ir pasitaiko atvejų, kai yra sukuriami netikri profiliai ar neoficialūs puslapiai, kuriuose kviečiama už kažką balsuoti, dalintis vaizdo turiniu ar net organizuojami įvairūs konkursai, kurių metu siūloma laimėti vertingų prizų.

Taip sukčiai siekia naudos sau ir klaidina vartotojus. Norime informuoti visuomenę, kad ji nebūtų apgauta ir neleistų pasipelnyti sukčiams, kurie prisidengia žymių žmonių vardu.

Konkursus ir žaidimus organizuojame oficialioje LKF paskyroje „Mūsų krepšinis“, ten taip pat skelbiama visa oficiali informacija, kuri susijusi su Lietuvos krepšinio federacija ir jos prezidentu“, – sakė LKF viešųjų ryšių vadovas Vaidotas Zajarskas.

Lietuvos krepšinio federacija jau ėmėsi visų įmanomų veiksmų, jog netikri profiliai ir puslapiai būtų užblokuoti ir neklaidintų visuomenės.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.