Augusto Limos emocijos Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Antano Kavaliausko ir Mindaugo Kuzminsko pasisveikinimas po rungtynių Nuotr.: Fotodiena.lt
Mindaugas Kuzminskas Nuotr.: Fotodiena.lt
Augusto Limos emocijos Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr.: Fotodiena.lt
Antano Kavaliausko ir Mindaugo Kuzminsko pasisveikinimas po rungtynių Nuotr.: Fotodiena.lt
Mindaugas Kuzminskas Nuotr.: Fotodiena.lt

Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas po užtikrintos pergalės „Tete-a-Tete Casino-LKL“ finalo serijos trečiajame mače teigė, jog triumfą lėmė patobulinta gynyba.

Foto galerija

Kšištofo nusivylimas
Brocko Motumo skrydis link krepšio
Simas Galdikas
Nusivylę panevėžiečiai
Kauno „Žalgirio“ šokėja
Paulius Jankūnas
Gintaras Leonavičius ant parketo
Močiučių pasirodymas rungtynių pertraukos metu
Mindaugas Kuzminskas
Augusto Limos emocijos
Antano Kavaliausko ir Mindaugo Kuzminsko pasisveikinimas po rungtynių

„Laikėmės trenerio plano, gerai ir agresyviai žaidėme gynyboje, ant pražangos ribos. Prasižengdavome tada, kada reikėdavo, kad neduotume lengvų taškų. Aišku, dar galima patobulėti ir tikėkimės, kad taip bus antradienį.

Kai jiems leidžiame įmesti virš 80 taškų, tai problema, žinoma, yra gynyboje. Šiandien geriau sekėsi gynyboje ir jie nepataikė metimų, tai leido atsiplėšti ir pasitikėti savo jėgomis gynyboje“, – sakė 14 taškų pelnęs aukštaūgis.

Kavaliauskas džiaugėsi dėl sėkmingo „Žalgirio“ gynėjų žaidimo prieš Beną Madgeną, kuris šiame susitikime pelnė tik 4 taškus, bei pridūrė, kad Šarūno Jasikevičiaus išvarymas į rūbinę antrajame kėlinyje nieko aikštelėje nepakeitė.

„Madgenas yra vienas komandos lyderių, geras žaidėjas. Mūsų gynėjai padarė labai gerą darbą ir jį uždengė kiek galėjo, neleido išmesti gerų metimų, tai padėjo mums gynybos atžvilgiu.

Po Jasikevičiaus išvarymo niekas nepasikeitė. Mes toliau žaidėme savo žaidimą, lyg jis ir toliau čia būtų. Gal pirmą minutę ir buvome kiek sutrikę, bet paskui susiėmėme ir toliau gerai žaidėme“, – sakė Kavaliauskas.

Kavaliauskui antrino ir kitas „Žalgirio“ vidurio puolėjas Robertas Javtokas, pasidžiaugęs bendraklubių gynyba ir koncentracija.

„Abejose rungtynėse iki šiol praleidome virš 80 taškų, patys irgi įmesdami nemažai. Susitvarkius su gynyba, rezultatas iš karto išryškėjo. Šiandien neleidome jiems įmesti 60 taškų, tai buvo mūsų uždavinys.

Mes buvome susikoncentravę ir tiek. Tiek prieš trenerį išvarant, tiek ir po to. Tiesiog dirbome, jį pakeitė asistentas Darius, jis gerai tvarkosi  jau ne pirmą kartą“, – sakė Javtokas.

Veteranas pridūrė, kad „Lietkabelis“ rimtesnio iššūkio „Žalgiriui“ mesti šį kartą galimai nesistengė dėl prastos mačo pradžios. Pasak Javtoko, panevėžiečiai galimai taupė jėgas kitam serijos susitikimui.

„Pradžioje buvo nervų karas, tiek mes, tiek jie buvo nepatenkinti teisėjais. Įsivėlėme į kalbas, mes gal greičiau susikaupėme. O kai tokios rungtynės, jie yra patyrę žaidėjai, pamatė, kad viskas slysta, ir tiesiog pradėjo gal taupytis kitoms rungtynėms. Čia aš taip spėju“, – sakė Javtokas.

Antano Kavaliausko komentaras:

Roberto Javtoko komentaras:

Komentarai:
kevalas bus cempionu rytfaniai, dar vienas spjuvis jums ir jusu laikrasciui i snuki ;D
2017-06-04
+3
Atsakyti
Cepkelis
Kas pasikeitė Antanai? Tikrai kad nieko.... Kaip tu grybą pjoviai taip ir pjauni.... Ar nors kartą normaliai atstovėjai gynyboje prieš brolius? Vien pražangos. Ir baik ten šokinėti nuo suoliuko galo kai taviskiai įmeta nes toks vaizdas kad pries kokius nba stars žaistumet. Čia gi Lietkabelis.... Nebūtina kiekvienais taškais taip emocingai džiaugtis tarsi tai būtų lemiami taškais. Lol tu Antanas. Plotis su barzda.... Princesė ir tiek

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-04
+2
Atsakyti
gvs
dede Panevezio,ksm armonika pragerei

Prieš 8 valandas

Tai nori ,kad teisejai tau siktu ant galvos,atimtu pergale,nusuktu pergale,,kaip panevezyje,kabelio veikejai visa laika megstate makles,krepsinyje daryti,kaip ir buvo futbole,kodel vilniaus lenkas milasius bijo i Kauna atvaziuoti,matyti nemazai kiaulysciu su vainaiskiniais pridirbo.Jo zodziai ,kad jis vainausko draugelis,kad ,jis nenori Zalgirio cempiojono matyti,o kabelis per teise,jus norite tapti cempionaisIII

3

0
2017-06-04
+7
Atsakyti
kunigas
:)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-04
-10
Atsakyti
Anonimas
lol
2017-06-04
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Kauno Žalgiris
Panevėžio Lietkabelis
57%
34/60
Metimai iš žaidimo
43%
19/44
32
Atkovoti kamuoliai
24
23
Rezultatyvūs perdavimai
17
5
Perimti kamuoliai
3
74%
17/23
Baudų metimai
63%
12/19
2
Blokuoti metimai
5

Rungtynių žaidėjai

Paulius  Jankūnas
19 PTS
7/9 FG
3/3 FT
Gintaras  Leonavičius
14 PTS
4/8 FG
3/3 FT
Edgaras  Ulanovas
6 REB
6 DREB
0 OREB
Ben  Madgen
4 REB
4 DREB
0 OREB
Kevin  Pangos
6 AS
1 TO
21 MIN
Žygimantas  Janavičius
5 AS
3 TO
22 MIN
Paulius  Jankūnas
26 EFF
100% 2P%
50% 3P%
Žygimantas  Janavičius
12 EFF
50% 2P%
50% 3P%