Nuotr.:

„Golden State Warriors“ ekipa pastaruoju metu demonstruoja įspūdingą sportinę formą, o taip jau sutapo, kad sėkmingas Oklando komandos etapas prasidėjo nuo keisto nutikimo klubo snaiperiui Klay Thompsonui.

Reguliariojo sezono pabaigoje gynėjas susitikimo su sirgaliais metu buvo paprašytas pasirašyti ant skrudintuvo, o dabar, praėjus kuriam laikui, atsiranda juokaujančių, kad tai ir buvo sėkmės ženklas.

Dabar NBA vicečempionai atkrintamosiose nepralaimėjo jau 14 rungtynių iš eilės, o po to karto, kai buvo pasirašytas garsusis autografas, „Warriors“ per 29 rungtynes laimėjo net 28 kartus.

Thompsonas šį sutapimą taip pat juokais laiko sėkmės ženklu ir tikino planuojantis nupirkti kiekvienam komandos draugui po skrudintuvą, jei „Warriors“ finalo seriją laimės sausai, taip atkrintamosiose nepralaimint nė vienų rungtynių.

Per visą NBA istoriją to padaryti dar niekam nepavyko. Arčiausiai šio tikslo 1982-1983 metų sezone buvo „76ers“, o 2000 metais – Los Andželo „Lakers“, kurios tais metais patyrė po vieną pralaimėjimą.

Iki šio tikslo Oklando komandai trūksta laimėti artimiausius du susitikimus. 2-0 superfinale prieš Klivlando „Cavaliers“ pirmaujanti „Warriors“ kitas dvejas rungtynes žais svečiuose.

Komentarai:
To Donce3000
Aš iš tavęs ir GSW tyčiojuos
2017-06-05
+2
Atsakyti
Kai Klay tyciojasi is Cavsu :D skrudintuvas komandai svarbesnis ivykis negu pasityciojimas is Lebrono projekto :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-05
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.