Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ trečiose NBA finalo serijos rungtynėse su Oklando „Golden State Warriors“ gali atlikti korekcijas starto penkete. ESPN praneša, kad atakuojančio gynėjo pozicijoje 31-erių metų 198 cm ūgio J.R. Smithą gali pakeisti 26-erių metų 196 cm ūgio Imanas Shumpertas.

Iman Shumpert

Iman  Shumpert
Iman  Shumpert
MIN: 24.27
PTS: 7.04 (47.44%)
REB: 2.96
AS: 1.34
ST: 0.81
BS: 0.33
TO: 0.91
GM: 90

„Cavaliers“ treneriai skatina Smithą agresyviau žaisti puolime ir imtis iniciatyvos, tačiau snaiperio metimai skrieja pro šalį. Pirmose serijos rungtynėse jis pataikė 1 metimą iš 4, o antrose prametė abu tritaškius ir taškų nepelnė.

Smithui būnant aikštėje „Warriors“ antrose rungtynėse pelnė 18 taškų daugiau nei Klivlando krepšininkai, o tokiu prastu rezultatu „Cavaliers“ ekipoje taip pat pasižymėjo tik Tristanas Thompsonas.

Klivlando ekipa nori pokyčių nepaisant to, kad Shumpertas antrose rungtynėse susidūrė su mėšlungio skausmais. Jis antrajame mače pelnė 6 taškus, sugriebė 4 kamuolius ir perėmė 3 kamuolius.

„Cavaliers“ treneris Tyronnas Lue teigė, kad jo ekipa turės šansų trečiose rungtynėse tik tokiu atveju, jeigu sugebės patobulinti savo gynybą.

Pirmąjį mačą „Cavaliers“ pralaimėjo 90:113, o antrajame susitikime oponentams neprilygo 113:132 ir serijoje iki keturių pergalių atsilieka 0-2.

Trečiasis mačas Klivlande – Lietuvos laiku naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Iman Shumpert

Iman  Shumpert
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: SG, SF
Amžius: 26
Ūgis: 196 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Ilinojus, JAV