Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dvi triuškinamas nesėkmes Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finalo starte patyrusi Klivlando „Cavaliers“ komanda nesiims didelių pokyčių savo žaidimo schemose.

NBA čempionų vyriausiasis treneris Tyronnas Lue pabrėžė, jog jo vadovaujama ekipa trečiose rungtynėse startuos tokiu pat penketu, kaip ir praėjusiuose dviejuose mačuose.

Daug kritikos finalo metu sulaukia „Cavaliers“ gynėjas J.R. Smithas, kuris pirmajame susitikime per 28 minutes pelnė 3 taškus, o antrajame žaidė 14 minučių bei liko be taškų.

Pagrindiniu kandidatu pakeisti Smithą startiniame penkete buvo laikomas Imanas Shumpertas, tačiau šis gynėjas ir toliau rungtynes pradės nuo suolo.

Be Smitho, „Cavaliers“ startinį penketą sudaro LeBronas Jamesas, Tristanas Thompsonas, Kyrie Irvingas ir Kevinas Love'as.

Kitos dvejos finalo rungtynės vyks Klivlande. Trečiasis mūšis vyks naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, 4 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.