Šį sezoną metami tritaškiai

35%
8,0
Pataiko: 8,0
Taiklumas: 34,7%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 14
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Ben Madgen

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas Lietuvos krepšinio lygoje („Tete-a-Tete Casino“ LKL) užėmė antrąją vietą ir iškovojo sidabro medalius.

Panevėžiečiai vėlų penktadienio vakarą nepasididžiavo ir atėjo į miesto Laisvės aikštę tam, jog padėkotų krepšininkams už skambias pergales. „Lietkabeliui“ už įspūdingą sezoną dėkojo apie 5 tūkstančius sirgalių.

Ant scenos sveikinimo žodžius tarė klubo treneriai, žaidėjai, krepšininkai ir Panevėžio meras Rytis Mykolas Račkauskas.

„Šiandien švenčiame tai, apie ką nedrąsiai net galėjome pagalvoti. Ačiū vyrams, kad jie sukūrė šį stebuklą. Ačiū jiems, kad sugrąžino Panevėžio krepšiniui šlovę“, – sakė meras.

„Istorijos perrašymas prasidėjo nuo to, kad sugrąžinome Gintarą Kadžiulį į Panevėžį. Klubas vystėsi po žingsnelį į priekį, bet šiemet nusprendėme padaryti didelį žingsnį į priekį bei tam pasitelkėme didelius vyrus: Lavrinovičius, Galdiką, Skučą ir kitus. Istoriją perrašėme ir dabar esame sutikti kaip čempionai“, – kalbėjo „Lietkabelio“ klubo prezidentas Alvydas Bieliauskas.

„Dar turi prabėgti kelios dienos, jog suprastume, ką mes padarėme. Tai yra didelis laimėjimas Panevėžio krepšiniui“, – pažymėjo kapitonas Mindaugas Lukauskis.

„Cido“ arenos direktorius Tomas Inčikas komandai įteikė simbolinį bilietą į 2017–2018 metų sezono LKL finalą.

LKL sidabro medaliai „Lietkabelio“ žaidėjams ir treneriams bus įteikti antradienį Trakų pilyje sezono uždarymo šventės metu.

Komentarai:
Aciu
Aciu sitai komandai!Legendine Panevezio komanda. O mum nebuvo ko pasididziuoti,mes privalejom ateiti!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-10
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.