Praėjusią vasarą Victoras Oladipo iš Orlando persikėlė į Oklahomos „Thunder“, tačiau jo žaidimo kreivė į viršų nepakilo.

Netgi atvirkščiai – jam tai buvo prasčiausias sezonas nuo pat debiuto 2013 metais. Taigi po sezono krepšininkas neskubėjo ilgai atostogauti, o užsidarė treniruoklių salėje ir stiprino kūną.

Nepraėjo nė mėnuo, o Oladipo išvaizdos pokyčiai matomi kaip ant delno. Pats krepšininkas savo asmeninėje socialinio tinklo paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje matomas pradėdas darbas gegužės 15-ąją ir rezultatas birželio 8-ąją.

Šį sezoną krepšininkas vidutiniškai rinko po 15,6 taško, atkovojo po 4,4 kamuolio ir atliko po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

 

Komentarai:
Anonimas
Cia jauciu pirma nuotrauka kai ryte atsikdle o antra iskart po treniruotes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-11
-3
Atsakyti
Babunas
lIETUVIU KASIORAI GALETU ATSISTOTI ANT SVARSTYKLIU PO SEZONO,IR POTO ATSISTOTI KAI GRYZTA PO ATOSTOGU SPORTUOTI,TAI TIKRIAUSIAI DAUGUMA 10+ KILU VIRSSVORIO BUTU,
2017-06-10
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.