Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Steve'as Kerras atvedė „Golden State Warriors“ komandą į NBA viršūnę jau antrą kartą per pastaruosius trejus metus, tačiau šis sezonas jam buvo itin varginantis.

Specialistas dėl rimtų sveikatos problemų praleido net 11 atkrintamųjų rungtynių ir prie komandos vairo sugrįžo tik finalo serijoje. Nepaisant specialisto sugrįžimo, buvo diskutuojama, ar nugaros operacijų komplikacijas kenčiantis Kerras tęs trenerio karjerą kitą sezoną.

Vis dėlto, specialistas patvirtino, kad jo karjera nebus sustabdyta ir jis toliau liks prie komandos vairo.

„Tokia situacija susiklosto tikrai retai, kai NBA komandoje tu gauni būrį talentingų vyrukų, esančių savo karjerų pike. Tai tikrai retas reiškinys, taigi žinau, kaip man pasisekė. Man patinka ši komanda, man patinka kiekvieną dieną juos treniruoti ir tai yra darbas, kurį tikiuosi dirbti ilgą laiką“, – kalbėjo Kerras.

Dėl naujo kontrakto Kerrui ir „Warriors“ taip pat neturėtų kilti didelių problemų. Komandos generalinis direktorius Bobas Myersas kiek anksčiau atskleidė, jog klubas sieks Kerrą išlaikyti ilgesniam laikui.

Kerras viešai paneigė ne tik gandus dėl savo ateities, bet ir neseniai pasirodžiusius pranešimus, kad „Warriors“ neapsilankys Baltuosiuose rūmuose pas JAV prezidentą Donaldą Trumpą.

Kerras paaiškino, kad Oklando klubas apie tai dar net nediskutavo.

„Šį sezoną mes net nekalbėjome apie tai, nes toks dalykas būtų pernelyg ankstyvas, galintis atnešti blogus ženklus, jei apie sėkmę kalbėtume dar prieš ją pasiekiant. Tačiau net ir po paskutinių rungtynių tai veikiausiai buvo paskutinis dalykas mūsų mintyse. Mes tiesiog šventėme ir mėgavomės titulu.

Įsivaizduoju tą akimirką, kai ateinu į rūbinę ir vyrukams sakau: „Ei, prašau tylos. Dabar ramiai nubalsuokime, ar eisime į Baltuosius rūmus“. Jūs išprotėjote? Mes buvome pernelyg linksmi, kad dėl to suktume galvas“, – kalbėjo Kerras.

Komentarai:
djgaffer
Liks Kerras,be kalbų.Ir jis pats to nori,ir klubas to nori.Kaip paliksi klubą,kai ką tik tapai čempionu.Nebent sveikatos problemos pakenktų,bet visą vasarą turi jom išspręsti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-15
-5
Atsakyti
hoop
manau, jo duetas su Brownu, tikrai gerai veikia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-15
Atsakyti
Anonimas
Kerras belekaip pervertintas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-15
Atsakyti
boshas
Kad tai komandai net nereikia trenerio...
2017-06-15
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

38%
12,1
Pataiko: 12,1
Taiklumas: 38,4%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 21
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Stephen Curry