Nuotr.:

Šių metų „BasketNews.lt“ vasaros krepšinio stovykloje lankysis ir su joje sportuojančiais vaikais bendraus ne tik daugybė krepšininkų, bet ir kitų krepšinio pasaulio žmonių.

Jau patvirtinta, kad stovykloje šiemet apsilankys Mantas Kalnietis, Martynas Gecevičius, Adas Juškevičius, Šarūnas Vasiliauskas, Dalia Belickaitė, Mantas Šernius.

Stovykloje su vaikais bendraus ir savo patirtimi taip pat dalysis geriausi Lietuvos teisėjai – Jurgis Laurinavičius bei Gytis Vilius, taip pat krepšinio komentatoriai Linas Kunigėlis, Rytis Vyšniauskas, Karolis Tiškevičius ir kiti, su krepšiniu susijusių sričių, profesionalai. Jie stovyklos dalyviams papasakos apie savo darbus, susijusius su oranžinio kamuolio žaidimu, ir atsakys į įvairius kilusius klausimus.

Stovykloje taip pat darbuosis treneriai iš JAV ir Europos, kurie vaikus supažindins su pagrindiniais angliškais krepšinio terminais, todėl bus tobulėjama ne tik aikštėje, bet ir šalia jos.

Visi stovyklos dalyviai bus aprengti „Nike“ sportine apranga iš „SIL.lt“, taip pat vaišinsis negazuotu mineraliniu vandeniu „Vytautas“.

Pirmoji stovyklos grupė – 10-12 metų vaikai – renkasi jau artėjantį sekmadienį ir visos vietos joje jau užpildytos. Vietų nebėra ir antrojoje – 13-15 metų – grupėje.

Vietų vis dar yra 16-18 m. amžiaus grupėje ir paskutinėje, papildomoje grupėje, kuri apims 10-12 ir 13-15 m. amžiaus vaikus

Daugiau informacijos: http://stovykla.basketnews.lt/, telefonu +370 (652) 18397 ir elektroniniu paštu stovykla@basketnews.lt.

Komentarai:
Idomu
Basketnews stovykla gali aplankyti nors ir golden state warriors komanda. Parasykit, kokie zinomi treneriai treniruos? Susitikti su zaidejais galima ir po zalgirio rungtyniu. Idomi siuolaikinio treniravimo filosofija, kuo daugiau atvaziuoja krepsininku nusifotografuoti, tuo dideja vaiku meistriskumas. C'mon.
2017-06-16
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.