Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Los Andželo „Clippers“ komanda nori kuo greičiau išsikraustyti iš „Staples Center“ arenos, o prie to itin prisidės klubo savininkas Steve’as Ballmeris, sumokėsiantis visas naujos arenos statybų išlaidas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
29,2
Pataiko: 29,2
Taiklumas: 52,5%
Vieta lygoje: 17
Geriausias pasiekimas: 39
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Blake Griffin

Skelbiama, kad „Clippers“ nori pasistatyti 18-20 tūkst. vietų turinčią areną Kalifornijos mieste Inglvude, kuriame gyvena apie 100 tūkst. žmonių. Šis miestas yra įsikūręs Los Andželo apygardoje.

Ballmeris „Clippers“ įsigijo 2014 metais, kuomet komandą nusipirko už 2 mlrd. JAV dolerių. Jo turtas vertinamas 31,8 mlrd. JAV dolerių.

Visgi kol kas nėra aišku, ar Inglvude bus galima statyti areną. Dėl to balsuos šio miesto taryba.

„Clippers“ „Staples Center“ arena dalinasi kartu su kita šio miesto komanda „Lakers“. Ballmeris jau anksčiau yra atskleidęs manantis, kad „Clippers“ tūno „Lakers“ šešėlyje ir šios situacijos pasikeitimui būtinos permainos.

Tiesa, permainų vėjai dar gali užtrukti, kadangi „Clippers“ yra pasirašiusi nuomos sutartį su „Staples Center“ arena iki 2024 metų.

Komentarai:
dfasfdj
Clippers lieka LA, tikrai nesikels i kieta miesta, juk pats Ballmeris ta sake.
2017-06-16
+2
Atsakyti
dfasfdj
Tai cia ir taip aisku, kad LA labiau Lakers miestas, bet ne tame esme, o tame, kad galu gale Clippers tures savo paciu nauja arena ir nereikes dalintis ja su Lakers. Sitas zingsnis tik prieki. Tikiuosi dar jie pakeis ta baisu savo komandos logotipa i ka nors kaip laiva juk tai labiau simbolizuojasi su jais. Griztant prie temos Ballmeris yra maladec, kad statys savo komandai nauja arena, uzteks buti Lakers seselyje, vis delto liekant LA tai bent jau Clippers bus sviezia pradzia su ta nauja arena.
2017-06-16
+10
Atsakyti
Y kita miesta gali iskelt komanda. Los Andzelas bus amzinai Lakers miestas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-15
+14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.