Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Nors prieš kurį laiką dar buvo abejojama, ar sunkia liga sergantis Isaiah Austinas galės profesionaliai žaisti krepšinį, tačiau prognozes paneigęs vidurio puolėjas sužaidė kol kas geriausias savo karjeros rungtynes Serbijos lygoje.

Šį sezoną metamos baudos

75%
12,6
Pataiko: 12,6
Taiklumas: 75,0%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Marko Guduric

Sausio mėnesį Belgrado FMP papildęs 23-ejų metų 216 cm ūgio atletas Serbijos lygos finalo mače su Eurolygoje žaidžiančia Belgrado „Crvena Zvezda“ tapo geriausiu savo komandos žaidėju.

Austinas per 28 minutes pelnė 25 taškus (7/9 dvit., 3/5 trit., 2/2 baudos), atkovojo 7 kamuolius, blokavo 4 metimus, atliko rezultatyvų perdavimą, keturis kartus pažeidė taisykles ir išprovokavo 2 pražangas bei surinko 30 naudingumo balų.

Surinkęs 25 taškus, krepšininkas sužaidė rezultatyviausias savo profesionalios karjeros rungtynes.

Visgi jo vedama ekipa namuose patyrė pralaimėjimą 76:91 ir serijoje iki trijų pergalių atsilieka 0-2.

2014 metais Bayloro universitetą baigusiam Austinui tais pačiais metais buvo prognozuojamas šaukimas pirmajame rate, tačiau dėl nustatyto Marfano sindromo jam buvo uždrausta žaisti krepšinį elitinėje lygoje.

Medikai tuomet jam rekomendavo kuo greičiau baigti žaisti krepšinį, tačiau 216 cm ūgio centrui tai buvo nė motais. Austinas sunkiai dirbo ir po kiek daugiau nei dvejų metų sugrįžo į krepšinį.

Austino pasirodymas su „Crvena Zvezda“:

Komentarai:
Miklovai, atsipeikek
nesuprantu kodel leidi tokiem zurnaliugom toliau rasyt savo sapaliones. Aiskiai buvo rasyta, kad Austinui medikai leido zaist, o ne, kad jam ne motais mediku nuomone. Seniai sakiau priimk mane dirbt, tai geru straipsniu ikalciau, bet kad tu nesugebi net atrasyt.
2017-06-15
Atsakyti
Pala pala
Jei kam įdomu, tai yra internviu, kur jis kalba apie tai, kai jam gydytojai pasakė, jog gali vėl sportuoti, youtube paieškokit 'Thru The Lens - The Return - Isaiah Austin'

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-15
-2
Atsakyti
jar
Sitas viriokas uz Utenos kaimeti zymiai geresnis
2017-06-15
-1
Atsakyti
Arturas
I Zalgiri ji!
2017-06-15
+4
Atsakyti
dalu
sitas tai geras,216 cm atletiskas,greitas,ilgos rankos,pataiko is visur,gali nuo tritaskio prasiverzti iki krepsio..atejo viduri sezono,bet visuose macuose kiek zaide buvo ziauriai naudingas,bet tik 15min lose is pradziu,gal pradziai bijojo leisti daugiau losti,bet statistika reguliariam sezone:

15 min 9 taskai,55% is dvitaskiu, 43% is tritaskiu,3 atk kam,1.2 bloko per maca ir 8 naudingumop balai...kaip per 15min vidutiniskai,tai ziauriai gera stats...uz Lima sitas zymiai geresnis,
2017-06-15
+3
Atsakyti
Edga
I Zalgiri vietoj Limos

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.