Po Europos čempionato paskelbęs, kad neišsižada rinktinės, Tony Parkeris nusprendė atostogauti. Prancūzijos rinktinės lyderis ateinančią vasarą skirs poilsiui ir neatstovaus nacionalinei komandai.

Praėjusią vasarą naudingiausiu NBA finalo serijos žaidėju tapęs Parkeris rudenį patyrė fiasko su prancūzų rinktine. Europos čempionate Prancūzija liko aštunta ir net neturės teisės kautis dėl vietos 2008 metų olimpiadoje.

Anot Parkerio, jis su San Antonijaus „Spurs“ treneriu Greggu Popovichiumi diskutavo apie praėjusias Europos pirmenybes. „Jis aiškiai išdėstė nenorintis, jog žaisčiau rinktinėje per Europos čempionato atrankos turnyrą. Jis nori, kad tarpsezoniu ilsėčiausi“, – kalbėjo Parkeris.

Vis dėlto, pasak įžaidėjo, „Spurs“ treneris neprieštaravo Parkerio žaidimui nacionalinėje rinktinėje per 2009 metų Europos čempionatą Lenkijoje.

Praėjusį sezoną per NBA finalo seriją vidutiniškai 24,5 taško pelnydavęs Parkeris per Europos čempionatą Ispanijoje vidutiniškai pelnė 20,1 taško bei atliko 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
ir longoria nebepyks kad wasara tonio nera..;D
2007-10-04
-13
Atsakyti
ka man ne ph ka tas tusinukas weix jis gal kajp krepsininkas tikrai neblogas bet kaip zmogus tai..pasikeles arogantiskas ir t.t
2007-10-03
-8
Atsakyti
Jauciu labai nuvargo per Europos cempionata... Be jo prancuzai gali ir nepatekti i EC-2009.
2007-10-03
+2
Atsakyti
rmd> citata „Jis aiškiai išdėstė nenorintis, jog žaisčiau rinktinėje per Europos čempionato atrankos turnyrą“ turetu aiskiai pasakyti, kad prancuzai zais EC atrankos turnyre :)
2007-10-03
-7
Atsakyti
rmd
straipsnis apie nieka.. visa prancūzijos rinktine ilsėsis :)
2007-10-03
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.