Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Hjustono „Rockets“ komandos vadovai pasiruošę agresyviai laisvuoju agentu po savaitės tapsiančio Chriso Paulo medžioklei.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
14,2
Pataiko: 14,2
Taiklumas: 35,5%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: James Harden

Pasak pranešimų, Paulą tobulu partneriu Jamesui Hardenui matantys „Rockets“ turi vienus geriausių šansų prisivilioti įžaidėją į savo gretas.

Skelbiama, jog 32 metų 183 cm ūgio krepšininkas ketina derėtis su Los Andželo „Clippers“, San Antonijaus „Spurs“, Denverio „Nuggets“ ir būtent „Rockets“ vadovais.

Hjustono ekipos problema yra pinigai, kadangi „algų kepurėje“ ji turi viso labo apie 10 milijonų JAV dolerių, o Paulo kontraktas turėtų siekti apie 30 milijonų JAV dolerių.

Vis tik „Rockets“ dėl pinigų galvos pernelyg nesuka. Neabejojama, jog Paului sutikus žaisti Hjustone, klubas atsisakys Patricko Beverley ir Lou Williamso paslaugų.

Tiesa, atsisveikinimas tik su šiais dviem gynėjais pakankamai pinigų neatlaisvins, todėl Teksaso ekipą taip pat turėtų palikti Ryanas Andersonas arba Ericas Gordonas.

Jei „Rockets“ nesugebės prisivilioti Paulo, komandos vadovų akys nukryps į Atlantos „Hawks“ puolėją Paulą Millsapą.

 Šį sezoną NBA pirmenybėse Paulas per mačą vidutiniškai įmesdavo po 18,8 taško, atlikdavo po 9,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 5 kamuolius.

Komentarai:
kunigas
i europa :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-26
-2
Atsakyti
3-0
Neapsinoka daug vidutiniu ziadeju del 1 gero neapsimoka nes nebepazais rockets praras visus nrmlalius zaidejus apart hardeno

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-25
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Chris Paul

Chris  Paul
Chris  Paul
MIN: 32.07
PTS: 18.84 (57.87%)
REB: 5.03
AS: 9.31
ST: 1.93
BS: 0.13
TO: 2.44
GM: 68