Nuotr.: USA Today Sports - Scanpix
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix

Šiandien Minesotos „Timberwolves“ oficialiai pristatė naująjį klubo žaidėją Jimmy Butlerį, kuris spaudos konferencijos metu užsiminė, kad sieks aukšto kalibro žaidėjus suvilioti į Minesotą.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
105,6
Pelno taškų: 105,6
Taiklumas: 46,7%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 71
Daugiausia pelno: Karl-Anthony Towns

„Aš kalbėsiu su daugybe gerų žaidėjų, daug geresniais krepšininkais už mane, – per spaudos konferenciją sakė Butleris. – Pasistengsiu, kad jie prisijungtų prie to, ką jau turime. Žinau, kad su palaikymu, kurį duoda šis miestas, jiems tikrai patiks čia būti.“

Pranešama, kad pagrindinis Butlerio taikinys yra Toronto „Raptors“ įžaidėjas Kyle'as Lowry, kuris šią vasarą tapo laisvuoju agentu. Teigiama, kad naujasis „Timberwolves“ krepšininkas anksčiau Lowry viliojo ir į Čikagą, kurioje praleido visus šešerius karjeros metus.

Įsigijusi Butlerį „Timberwolves“ tiki, kad gali prisišaukti ir gerą įžaidėją. Su puolėjo atvykimu Minesota tapo patrauklesnė vieta prisijungti laisviesiems agentams.

„Atvykti į Minesotą ir prisijungti prie šios jaunos ekipos, laimėti rungtynes – visi nori būti viso šito dalimi, – teigė Butleris. – Dabar svarbiausia surasti tinkamą papildymą.“

Kiek anksčiau buvo pasirodę gandai, kad „Timberwolves“ netenkina prastas Ricky Rubio pataikymas iš toli, ir būtent šioje srityje jie nori labiausiai patobulėti.

Tarp kandidatų atvykti į Minesotą dar buvo minimos George'o Hillo, Jeffo Teague, Jrue Holiday pavardės.

Lowry šiemet sužaidė rezultatyviausią savo karjeros sezoną. 31-erių metų gynėjas vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 37 minutes, pelnydavo 22,4 taško, atkovodavo 4,8 kamuolio bei atlikdavo 7 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
Raptors
Per 37min statistika nera wow, vertinant kad jam jau 31 nebutu logiska siulyti maksimalios algos kai zaidimo kreive jei ne kita tai dar kita sezona judes zemyn

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-01
+15
Atsakyti
Prometejas
Verčiau Paul Millsap bandytų, būtų puikus jaunų ir patyrusių derinys.

Rubio, wiggins, butler, millsap, KAT. Atsarginiui kokį jj redika, muhamadui pasiulyt siek tiek daugiau, dieng, centras naujokas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-30
-1
Atsakyti
katamanas
nswerta raptoriams siulit jam max kontrako.. uz tuos 40 lemonu issaugotu ibaka, ir pasiimt pg kas kamuoliu dalinas, metiku ir taip komandoje pilna.. lowris buvo traumuotas, ne ka prasciau atrode komanda, geri ir josephas ir powelis.. va toks kaip rubio pats tas butu raptoriams..

jei lowriui duos tokius pinigus, jona iskeis tikrai kad liktu ibakai..

geriausias variantas atsisakyt lowrio, ir vietoj vieno islaikai 3 gerus zaidejus, ibaka, PJ, patersona..
2017-06-29
-8
Atsakyti
Bukis
Tegu pasiima lowry, bus maziau plytininku komandoje, gal jonui bus geriau, gal naujas pg labiau kamuoliu dalinsis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-29
-2
Atsakyti
Cepkelis
Tik ne Lowry...... Hilas dažnai traumuotas būna tai ir kaip nlb tinka... Geras tas Rubio... Tegu atsimerkia kad geriau nebus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-29
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kyle Lowry

Kyle  Lowry
Kyle  Lowry
MIN: 37.41
PTS: 21.62 (56.5%)
REB: 4.62
AS: 6.82
ST: 1.47
BS: 0.35
TO: 2.78
GM: 68