Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Pirėjo „Olympiakos“ komandą dominusiam Earlui Clarkui nusprendus likti Stambulo „Bešiktaš“ klube, Graikijos ekipa turi naują kandidatą į sunkiojo krašto puolėjo poziciją.

Kim Tillie

Kim  Tillie
Kim  Tillie
MIN: 19.24
PTS: 6.91 (61.5%)
REB: 3.81
AS: 1.06
ST: 0.72
BS: 0.19
TO: 0.72
GM: 32

„Eurohoops.net“ skelbia, jog į „raudonųjų“ akiratį pateko Vitorijos „Baskonia“ aukštaūgis Kimas Tillie. Pirėjo komandos vadovybė kol kas pasiūlymo nepateikė, tačiau tai gali būti padaryta jau artimiausiomis dienomis.

Pridedama, kad prancūzas yra būtent tokio tipo žaidėjas, kurio ieško „Olympiakos“ strategas Ioannis Sfairopoulos.

Universalumu pasižymintis Tillie šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaisdavo po 19 minučių, pelnydavo po 6,9 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Jo taiklumas iš dvitaškio zonos siekė 62,6 proc., o iš tritaškio – 40,7 proc.

Puolėjas Vitorijoje rungtyniauja nuo 2014 metų. Prieš tai jis du sezonus gynė Mursijos UCAM ir Vilerbano ASVEL komandos garbę

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kim Tillie

Kim  Tillie
Komanda: Vitorijos Baskonia
Pozicija: PF, C
Amžius: 28
Ūgis: 210 cm
Gimimo vieta: Cagnes-sur-Mer, Prancūzija