Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Toronto „Raptors“ klubą palikęs DeMarre'as Carrollas liko nepatenkintas situacija Kanados komandoje bei prabilo apie didžiausias problemas Dwane'o Casey vadovaujamoje ekipoje.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
30,0
Pataiko: 30,0
Taiklumas: 50,4%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 41
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: DeMar DeRozan

Į Bruklino „Nets“ išsiųstas 30-metis puolėjas atskleidė, jog „Raptors“ žaidėjai buvo pasidalinę į dvi skirtingus žaidimo stilius propaguojančias grupes, kurios griovė pasitikėjimą tarpusavyje.

Viena pusė, kurią palaikė klubo superžvaigždės Kyle'as Lowry ir DeMaras Derozanas, siekė žaisti labiau individualiai, o kita norėjo rungtyniauti komandiškai.

Dėl to apmaudo neslėpęs Carrollas palikti Torontą tikėjosi dar pernai.

„Sunku viską pakeisti iš karto. Tai – komandos kultūros dalykas, kurį reikia kurti nuo pat pagrindų, ką mes ir padarėme Atlantoje. Mes dalinomės kamuoliu ir pasitikėjome vienas kitu“, – pasakojo buvęs Jono Valančiūno komandos draugas Carrollas.

Šiemet Rytų konferencijos pusfinalyje neprilygus Klivlando „Cavaliers“, „Raptors“ generalinis direktorius Masai Ujiri ir strategas Casey kalbėjo apie laukiančias permainas komandos žaidime artėjantį sezoną, kurios bus orientuotos į komandinį žaidimą.

Carrollas pasakojo norintis pamatyti tuos pasikeitimus, kuriuos, pasak jo, įdiegti į žaidimą bus ypatingai sunku.

„Kada pradeda nebesisekti, tuomet yra pradedama žaisti individualiai, – pabrėžė „Nets“ naujokas. – Privaloma pasitikėti ir tai – vienas iš tų dalykų, kuriuos reikia kurti. Šiemet aš mačiau, jog dauguma vyrukų nepasitikėjo vienas kitu ir dauguma iš jų nemanė, kad gali sukurti galimybę puolime ar būti jos verti. 

Šiai komandai labai trūko pasitikėjimo, kas ir sutrukdė mums pasiekti tiek, kiek mes norėjome.“

Komentarai:
dvigubi standartai
Jonui sunkus karjeros periodas, klube niekas nemasto apie jo itraukima zaidima, grizus i rinktine dauguma zaideju nemasto apie krepsinio zaidima, bet tik ziuri, kaip jam kamuoli imesti esant bet kokokiam sansui, niekam ten i galva neateina, kad reikia sukurti normalia proga geriau bet kaip numes ir ziures, kaipl Jonas lauzia per 2-3 zmones..

Ir aplamai NBA yra keista, vakaruose kosmini krepsini atzaidzia GSW, rytuose topuose komandos isvis be komandinio braizo, nebutu James, tai ir Raptors iseitu i finala..

Butu idomu Jona pagaliau pamatyti
2017-07-11
+3
Atsakyti
Nezinau, kuris kuri ten ibaka, ir kuris ten labiausiai deRozanas, bet bestuburiui Jonui ten pats tas: atsakomybes nulis, kazkiek gauna pajudeti, kai kada pasiseka - VALIO!, kita kart suda sumala - ne jo problema, yra kam traukti - jie ir bus kalti...
2017-07-11
-4
Atsakyti
djgaffer
Pagaliau bent vienas žmogus prabilo apie Raptors bėdas,mldc Carrollas.Pasakė tai,ką ir dauguma iš mūsų mąno.Juk plika akimi matosi,kad ten dviejų žaidėjų komanda-DD ir Lowry.Ir dar iškeitė Josophą,kuris serijoje su Cavs netoli 10 perd.atlikdavo.Ujiri giliai sulindęs tiem dviem zviozdom į užpakalį ir jokio ten žaidimo pasikeitimo galim nesitikėt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
-2
Atsakyti
anon
ir dar isikinke Ibaka, kurio karjeros perdavimu vidurkis 0,6 !!!1
2017-07-11
-9
Atsakyti
Anonimas


--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
+3
Atsakyti
Statistika
Tai , kad Raptors atlieka bene maziausiai perdavimu is visu lygos komandu , o pagrindiniu gyneju tendemas bene maziausiai aplamai , tai sito ir uztenka.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
+9
Atsakyti
anon
Tik Jonas per rungtynes 6 kartus i krepsi meta ... kai tiek kartu meti tai ir nesinori grazinti kamuolio nes paskui nezinai kada ji gausi.
2017-07-11
+6
Atsakyti
Siaip tai Jonas gaves kamuoli losia individualiai tik.
2017-07-11
+5
Atsakyti
x
pasakė tai apie ką visą sezzoną ir kalbėjome,
2017-07-11
+6
Atsakyti
oooo
Craptors yra Lryto atitikmuo NBA lygoj :D :D :D visiškas balaganas ir begalvizmas
2017-07-11
+1
Atsakyti
Savanaudžiu irštva visi tik sau sau vargšas Jonas kaip jam ten sunku su tai savanaudžiais. Dieve būk moningas padėk Jonui atsidurti kitoje komandoje . Jei tau tai per sunku pamėgink apšviesti trenerį kad JONAS JEGA

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

DeMarre Carroll

DeMarre  Carroll
Komanda: Toronto Raptors
Pozicija: SF, PF
Amžius: 30
Ūgis: 203 cm
Svoris: 96 kg
Gimimo vieta: Birmingemas, JAV