Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Didžiąją savo pajamų dalį iš reklamų gaunančios Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) superžvaigždės LeBrono Jameso pranešimas socialinėje erdvėje yra neįtikėtinai brangus.

Viena 32-ejų metų krepšininko žinutė socialiniame tinkle „Instagram“ reklamos vadybininkams kainuoja net 120 tūkstančių JAV dolerių.

Pagal šį rodiklį 30,7 milijono sekėjų turintis LeBronas kartu supermodeliu Gigi Hadid dalijasi devintąją vietą daugiausiai iš „Instagram“ pranešimų uždirbančių žvaigždžių reitinge.

Daugiau už Jamesą iš sportininkų uždirba tik beveik trigubai daugiau sekėjų turintis futbolininkas Cristiano Ronaldo. Apie 104 milijonų fanų auditoriją turinčios portugalų žvaigždės žinutė kainuoja 400 tūkstančių JAV dolerių.

Brangiausias yra JAV atlikėjos Selenos Gomez pranešimas, kurio vertė siekia net 550 tūkstančių JAV dolerių.

Daugiausiai iš „Instagram“ pranešimų uždirbančių žvaigždžių dešimtukas:

Sportininkas Sekėjai Kaina Profesija
Selena Gomez 122 mln. 550 tūkst. JAV dolerių Dainininkė, aktorė
Kim Kardashian 100 mln. 500 tūkst. JAV dolerių Aktorė, modelis
Cristiano Ronaldo 104 mln. 400 tūkst. JAV dolerių Futbolininkas
Kylie Jenner 95 mln. 400 tūkst. JAV dolerių Modelis, aktorė
Kendall Jenner 81,7 mln. 370 tūkst. JAV dolerių Modelis
Khloe Kardashian 68 mln. 250 tūkst. JAV dolerių Modelis
Kourtney Kardashian 57,8 mln. 250 tūkst. JAV dolerių Modelis
Cara Delevingne 40,4 mln. 150 tūkst. JAV dolerių Modelis, aktorė
Gigi Hadid 34,7 mln. 120 tūkst. JAV dolerių Supermodelis
LeBronas Jamesas 30,7 mln. 120 tūkst. JAV dolerių Krepšininkas
Komentarai:
Nabagas
As po 8 litus pardavineju, jei kam reikia
2017-07-12
+1
Atsakyti
......
kardasianu klanas 5 vietas uzeme is 10. mergos tikriausiai nei 2 kart 2 nesugeba suskaiciuot. va ka sugeba tai silikono i subine prisivaryt iki negalejimo. va kiti tai ir zaidzia ir modeliai tikri, o ne tos bjaurybes. pusei is ju seksas is galo tik svajone. silikonai nudribe i apacia tai su normaliu 20 cm svancu nedaeisi paprastai, o ir nigeris su 30 cm tik silikonus i virsu pakeles gala teikistu.
2017-07-11
+3
Atsakyti
To klaidomis
Tu vapse nesveikas? Ar koks nike sumokes 100k kad ronaldo pareklamuotu zinute ar sumokes 100k kokiai kitai marketingo priemonei, nera skirtumo. + lbj remia akrono universiteta kiek zinau gana stipriai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
+7
Atsakyti
Le Korsaras James
Čia paskaičiavo kiek kainuotų pirkti iš jų reklamą pagal turimus sekėjus ir jų aktyvumą. Atskirai po 1 žinutę aiškų, kad niekas neperka. Bet užtad perka visą paketą. Pvz, Ronaldo labai daug milijonų per metus sumoka Nike. Buvo rašyta, kad pernai feisbuke Ronaldo buvo patalpines virš 250 postų (su nuotraukom arba video) su Nike reklama. Tas pats ss Messi, kuris postina dažnai savo soc paskyrose reklamas Adidas. Atskirai po vieną žinutę niekas neperka, bet jei pasirašo sutartis su rėmėjais, tai jie būna įpareigoti ne tik filmuotis vaizdo reklamose, bet ir savo paakyrose reklamuoti rėmėją.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
-4
Atsakyti
Anonimas
Tai as dar suprantu koki Lebrona ar Ronaldo kur jie is tikruju turi reta ziauriai talenta ir nu sporto fanai tiesiog seka ju naujienas. Bet blecha jus man paaiskinkite kokie zombiai turi sekti tas Kardashian bobas ir kitas pseudo-zvaigzdes. Cia jau visiska zombiu kultura, ta kiaule khloe kardashian kaip bydla atrodo be spakliaus tuos kashiorus vos ne iki grabo lentos nuvaro su savo gyveninmo stilium, o cia dar followeriu miliojnai eina....ziauriai no lifina chebra tam instagrame
2017-07-11
+2
Atsakyti
Ceska
cia belekas parasyta, nes su logika prasilenkia.niekas nemoka tokiu pinigu jiems uz tuos postus, cia is oro kazkokiu budu "ivertino", o tai tas pats LB per diena visa savo kontraka atidirbtu paspamines savo instantgrame
2017-07-11
-7
Atsakyti
Anonimas
blogiausia tai, kad jie užtuos pinigus, bet kokį šūdą reklamuoja ir daugiau žmonės perka.
2017-07-11
+1
Atsakyti
nebsvaik
tai ir nesupratau ar jie patys gauna ar susimoket turi rasydami

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
-2
Atsakyti
Baisu. supuvę vakarų kapitalistai už paskutinį $ ir tėvus parduotų kur jų moralinę ? Jokias sveiko proto normas netelpa tokios nesąmones NENORMALU! Už tą 100k Broniaus ar 400k Kristinos kiek galimų būtu padaryti gražių projektų vaikams , seneliams , skurdžiai gyvenantiems žmonėms ? Liūdna kai saujelė žmonių lobsta ir jau nežino ką prisigalvoti savo puikybei patenkinti o like paprastu vargdienių tik nuo žurnalo viršelio stebi šita maskarada

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
-7
Atsakyti
Lietuvos ryto
LR pranesimo kaina instagrame 1ilijonas, bet ju nedomina tokie pasiulymai
2017-07-11
-3
Atsakyti
Ceska
zajabal, visa gyvenima arti turi kad bent puse tiek uzdirbt, kiek ronaldo ble vienu postu uzdirba
2017-07-11
-4
Atsakyti
deivux
Zalgirio komandos tinklapio instagrame pranesimo kaina 0.12 centu
2017-07-11
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.