Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Paulas George'as šią vasarą persikėlė į Oklahomos „Thunder“ ekipą, tačiau tai dar nereiškia, kad buvusi Indianos „Pacers“ žvaigždė kitą sezoną nepersikels į Los Andželą.

Paul George

Paul  George
Paul  George
MIN: 36.22
PTS: 23.89 (55.3%)
REB: 6.71
AS: 3.54
ST: 1.61
BS: 0.34
TO: 2.91
GM: 79

Tai jis galėtų padaryti kaip laisvasis agentas kitą vasarą, kadangi į Oklahomą George'as atvyksta tik su garantuotu metų trukmės kontraktu.

Apie begalinį norą žaisti Los Andžele puolėjas jau buvo informavęs „Pacers“ vadovus, tačiau dabar George'as atskleidė, kad jei „Thunder“ artėjantį sezoną bus konkurencingesnė, Oklahomoje jis liks ilgiau.

„Aš užaugau Los Andžele, buvau „Lakers“ bei „Clippers“ fanas ir idealizavau Kobe Bryantą, todėl aišku, kad su šiuo miestu visada bus ryšys. Žmonės sako, kad aš noriu čia žaisti. O koks krepšininkas nenori žaisti savo mieste? Tai yra kiekvieno vyruko svajonė, tačiau noriu pasakyti, kad šie gandai yra gerokai pervertinti.

Man svarbiausia pergalės. Būti geroje komandoje, geroje sistemoje. Noriu pergalių, man nėra svarbiausia statistika. Krepšinį žaidžiu, kad laimėčiau. Tokios galimybės aš ieškojau. Jei turėsime gerą sezoną, pasieksime konferencijos finalus, nugalėsime „Warriors“ ar padarysime kai ką beprotiško, būtų išties kvaila vykti kur nors kitur“, – sakė George'as.

George'as praėjusį sezoną vidutiniškai pelnė po 23,9 taško, atkovojo po 6,7 kamuolio bei atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Mister_81
Viska labai logiskai pasake.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
+1
Atsakyti
Anonimas
na tikslai jo neįgivendinami okc,, tai garantuotai kelsis į lal
2017-07-11
-6
Atsakyti
Spectre
Nu kaip ir aisku, jei i finala neiseis, vaziuos uz LA zaist
2017-07-11
-1
Atsakyti
Aha pergales svarbu kaip ir zaisti uz miesta bet gausi 10 ar 50 pinigu manau net negalvotum apie ta savo gimta miesta :)
2017-07-11
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.