Nuotr.: SIPA - Scanpix
Nuotr. SIPA - Scanpix

Stambulo „Fenerbahče“ komandos aukštaūgis Janas Vesely jau spėjo sulaukti NBA klubų dėmesio, tačiau Turkijos ekipos palikti jis neketina.

Jan Vesely

Jan  Vesely
Komanda: Stambulo Fenerbahce
Pozicija: PF, C
Amžius: 27
Ūgis: 211 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Ostravas, Čekija

Pernai vasarą su „Fenerbahče“ jis pasirašė naują trejų metų sutartį, kurioje yra numatyta sąlyga nutraukti ją persikeliant už Atlanto.

Skelbiama, kad Vesely neatsisako minčių grįžti į NBA, tačiau šią vasarą 27-erių puolėjas to daryti dar neketina. Galutinį sprendimą krepšininkas turi priimti iki liepos 15-osios.

Anksčiau buvo pranešama, kad Vesely domisi tokios komandos kaip Bruklino „Nets“, Filadelfijos „76ers“ ir Dalaso „Mavericks“.

2011 metais NBA naujokų biržoje dalyvavęs čekas savo pavardę išgirdo 11-as, kada jį pasirinko Vašingtono „Wizars“ ekipa. Šios komandos marškinėlius Vesely vilkėjo pustrečio sezono, o vėliau buvo iškeistas į Denverio „Nuggets“, kur užbaigė 2013-2014 metų sezoną.

Po to Vesely persikėlė į Turkiją, kur iki šiol atstovauja „Fenerbahče“ klubui.

Eurolygos čempionu tapęs Vesely stipriausiame Europos klubiniame turnyre šį sezoną vidutiniškai pelnydavo po 9,6 taško, atkovodavo po 4,5 kamuolio, atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 11,7 naudingumo balo.

Komentarai:
NBA jis jau buvo ten ne jo kelias Europą taip

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-11
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.