Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Po itin nesėkmingo praėjusio sezono Milano „Emporio Armani“ ir toliau tęsia komandos komplektaciją ir sukirto rankomis su buvusiu Gedimino Oreliko komandos draugu.

Skelbiama, kad madų sostinės klubas pasirašė dvejų metų kontraktą su Jordanu Theodore'u. 27-erių metų atakų organizatoriui tai bus debiutinis sezonas Eurolygoje.

Šią vasarą „Eurohoops“ skelbė, kad Theodore'as sukirto rankomis su Stambulo „Anadolu Efes“, tačiau ši informacija nepasitvirtino.

Šį sezoną krepšininkas FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai rinko po 16,2 taško, atkovojo po 4,1 kamuolio ir atliko po 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Theodore'as tapo naudingiausiu FIBA Čempionų lygos sezono žaidėju. Gynėjas į Turkiją atvyko po metų praleistų Frankfurto „Skyliners“ gretose. 

Atletas šį sezoną taip pat tapo Turkijos taurės čempionu ir laimėjo finalo rungtynių MVP apdovanojimą.

Šią vasarą gynėjų grandį Milano komanda jau stiprino Dairiu Bertaniu.

Komentarai:
milanas
mantas manau seka naujienas jam ne pacios geriausios naujienos na idomu kaip viskas toliau spresis del likimo kalnieciui
2017-07-15
+6
Atsakyti
kalnieciui
ateitis miglota dabar atsargynis tikrai ne ir taip po prasto sezono buvo vis gandu is kalniecio puses
2017-07-15
-3
Atsakyti
Paskubejo
Dabar jau Kalnieciui tikrai vietos nera ,kas nores buti trecia opcija? Zalgiris tikrai paskubejo pasirasydamas sutarti su tuo Boos ar kaip ji ten , juk ir Milanas puse lupu kalbejo apie tai ,kad Kalnietis neturi buti garantuotas del to ,kad liks komandoje kitam sezonui. Taigi ,siaip ar taip Mantas greiciausiai pasuks i sanatorija.
2017-07-15
+2
Atsakyti
mauras
Na dar siuos metus pasedes ant suoliuko ar bus skolinamas,o paskiau i zalgiri,nu tiesiog jis tragiskas izaidejas,driblingas lievas,metimas prastas,pats progu nemoka susikurti,jei verziasi tai soka nuo krepsio o ne link krepsio ir meta kazkokia nesamone link krepsio...manau po metu gryz i zlagiri ir dar pries pencija nugrez gera alga...tieisog izaidejai kurie net kamuolio nemoka varytis jau praaitis europos krepsini,jis jau eurolygos lygio neatitinka
2017-07-15
-3
Atsakyti
..
Ko jus del to Kalniecio pergyvenat, nera jis nei zvaigzde nei kas jau, 30 metu jam tik atsarginiu ir but dabar. Net rinktineje pagr pg bus Lekavicius.
2017-07-15
+3
Atsakyti
djgaffer
O čia jau blogos žinios Kalniečiui.Greičiausiai bus Milano atsarginis.Arba dar blogiau-skolinamas kokiai silpnesnei komandai,nes dar yra Cinciarini,o savų žaidėjų italai neskolins ir nepardavinės.Sumaišė kortas Mantui prieš EČ šitas Theodore'o atėjimas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-15
-5
Atsakyti
tai
teks i sanatorija grizti
2017-07-15
+4
Atsakyti
tai ble kur Kalnietis desis dabar??
2017-07-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.