Skandalingais pasisakymais garsėjantis LaVaras Ballas neseniai pareiškė, kad su savo sūnumi LaMelo įveiktų NBA legendos Shaquille'o O'Nealo ir jo sūnaus Shareefo porą.

Šių žodžių pro ausis nepraleidęs Shaqas į tai sureagavo itin drąsiai ir originaliai. Buvusi NBA žvaigždė ironizuodama pareiškė, kad pralaimėjimas Ballų šeimai yra neįmanomas.

„Jei LaVaras mane įveiks, pažadu amžiams prisiklijuoti prie galvos šį peruką, – su peruku nusifilmavo Shaqas – Žmogau, atsibusk. Per rungtynes aš pataikydavau daugiau baudų nei tu pelnydavai taškų.“

Prieš kurį laiką Shaqas buvo pareiškęs, kad jo sūnus Shareefas yra talentingesnis nei LaMelo Ballas. Nors septyniolikmetis Shareefas yra vyresnis nei penkiolikmetis LaMelas, abiems talentams NBA piešiama šviesi ateitis.

Komentarai:
Ooo
Pastate i vieta :D prisibazarino :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-17
-5
Atsakyti
kunigas
Gerai cia suvarte shaqas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-17
+3
Atsakyti
.
Panasu,kad anas senis bus prisikalbejes
2017-07-17
-1
Atsakyti
Bricks
Maladec Shaqas. :))) Laukiam Ballo atsako. :) Tevas ne koks myzalas, idomu kuom atsakys. :)
2017-07-17
+1
Atsakyti
:D
Kaip ir sake visi Shaqas ne triohala :D Dabar Ballui reiks arba irgi pralaimejus kazka padaryt arba sleptis po krumais is vis :D
2017-07-17
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.