Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Los Andželo „Lakers“ net ir be savo lyderio sugebėjo triumfuoti NBA Vasaros lygos varžybose Las Vegase. Kalifornijos ekipa turnyro finale 110:98 (27:30, 31:29, 26:20, 26:19) nugalėjo Portlando „Trail Blazers“.

Naudingiausiu turnyro žaidėju išrinktas „Lakers“ gynėjas Lonzo Ballas, kuris praleido finalinį mačą dėl blauzdos traumos. Krepšininkas susižeidė pusfinalio mače su Dalaso „Mavericks“ ir „Lakers“ vadovai nutarė nerizikuoti įžaidėjo sveikata.

Per šešerias Vasaros lygos rungtynes Ballas vidutiniškai pelnydavo po 16,3 taško, atlikdavo po 9,3 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 7,7 kamuolio, perimdavo po 2,5 kamuolio ir blokuodavo po 1 metimą.

Jis surinko du trigubus dublius ir tapo pirmuoju tai Vasaros lygos istorijoje padariusiu žaidėju.

Žaisdami be Ballo, „Lakers“ rado kitą lyderį – Kyle’as Kuzma pelnė 30 taškų ir atkovojo 10 kamuolių bei buvo išrinktas finalinių rungtynių MVP.

Kuzmos pasirodymas finale:

Ballas pateko ir į simbolinę turnyro komandą, o greta su juo į ją išrinkti Atlantos „Hawks“ puolėjas Johnas Collinsas, Fynikso „Suns“ puolėjas Joshas Jacksonas, Dalaso „Mavericks“ įžaidėjas Dennisas Smithas ir Portlando „Trail Blazers“ puolėjas Calebas Swaniganas.

Swanigano pasirodymas finale:

„Lakers“ tapo čempione nepaisant to, kad praktiškai visą turnyrą žaidė be antrojo pernai metų šaukimo Brandono Ingramo. Šis jau pirmosiose rungtynėse pajuto kojos spazmus ir daugiau aikštėje nebepasirodė.

Komentarai:
Ass
Tai jeigu ta nbdl tokia lieva naxuia perka tada zaidejus eurolygs is ju?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-20
Atsakyti
...
Tu ne tas pats veikejas kuris NBDL vertino auksciau nei Eurolyga? :) Klounu paradas tos treciaruses NBDL ir vasaros lygos, be vieno kito naujoko ar kuriam nerado minuciu sezono metu ten zaidzia tie kurie pretenduoja i 12-15 vietas komandoje, nors aisku svajoja jie tapti superzvaigzdem bet realybe kitokia. Tas pats ex zalgirietis Onealas imete po 5taskus ir nusprende pretenduoti i NBA :) Dar klausimas ar Eurolygoj tiek butu imetes, baigs sezona NBDL kur nors uz 25k ir tiek tu svajoniu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-18
Atsakyti
....
Toj vasaros lygoj turbut betkuri komanda iveiktu visas komandas is fiba cempionu lygos ,europos taures ir stipriai pasivarzytu su daugeliu EL komandu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-18
-2
Atsakyti
...
Ta vasaros lyga turbūt ir FIBA "Čempionų" lygos lygio netempia..
2017-07-18
+4
Atsakyti
jv
Zinojot fakta kad valanciunas yra tapes summer leagos mbp kazkada?
2017-07-18
-2
Atsakyti
Anonimas
Nėra to Ballo pataikymas 15%, bet prastokas, reikia sutikti. O Kuzma matos gerai užjudėjo vasaros lygoj.
2017-07-18
+2
Atsakyti
Anonimas
Kodel neparaset Ballo pataikymo 15%? :))) Dar vienas westbrookas
2017-07-18
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.