Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

NBA čempionės titulą „Golden State Warriors“ klubui šiemet praradusi bei vadovybę pakeitusi Klivlando „Cavaliers“ komanda išgyvena sunkų tarpsezonį.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
111,4
Pelno taškų: 111,4
Taiklumas: 47,4%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 140
Blogiausias pasiekimas: 74
Daugiausia pelno: LeBron James

Nors vicečempionai siekė įsigyti Paulą George‘ą arba Jimmy Butlerį bei prisivilioti Jamalą Crawfordą, visi šie žaidėjai vilkės kitų ekipų marškinėlius. „Cavaliers“ šią vasarą pasirašė sutartis su Cedi Osmanu, Jose Calderonu, Jeffu Greenu bei susiejo ateitį su veteranu Kyle‘u Korveriu.

Ohajo klubo vasaros darbais nusivylęs yra ir LeBronas Jamesas, todėl vis garsiau kalbama apie tai, kad po metų „Cavaliers“ superžvaigždė gali antrą kartą karjeroje palikti komandą. Panašu, jog Jameso nusivylimas „Cavaliers“ vadovybės darbais turi pagrindo, nes geriausiu klubo naujoku laikomas Jeffas Greenas ko gero netaps didele paspirtimi.

NBA apžvalgininkas Mika Honkasalo atskleidė, jog Greenas per visą karjerą savo komandoms labiau padeda sėdėdamas ant atsarginių suolelio – 30 metų 206 cm ūgio krepšininko komandos jam esant aikštelėje visada turi prastesnį įmestų/praleistų taškų santykį.

Per savo karjerą Greenas yra atstovavęs Sietlo „SuperSonics“, Oklahomos „Thunder“, Bostono „Celtics“, Memfio „Grizzlies“ ir Orlando „Magic“. Pastarojoje komandoje puolėjas praėjusį sezoną per mačą vidutiniškai pelnydavo po 9,2 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
teko susisiekt su Jeff Greeno teciu, sake kad jo sunus gerai krepsi moka zaist
2017-07-21
-4
Atsakyti
ed
Nu krc, jei Rose nepaims, tada Cavs liks tik sezono metu bandyti kažką iškeisti ir pasistiprinti, nes jeigu pabėgs James, tai Irvingas abejoju ar užsibus Cavs komandoje.. Clevelandas ne tas miestas kur žaidėjai norėtu gyventi, ten nėra ką veikti ir panašiai, Los Angele, Miami, NewYork, šie miestai turi didesnius šansus prisivilioti žaidėjus..

Nu žodžiu, tikiuosi kad Rose ateis į Cavs, tada manau būtų visai įdomus penketukas:

Rose

Irving

Smith

James

Love

žodžiu kažką nuveiktu, ir tikrai būtų pajėgus nugalėtu Warriors.
2017-07-21
-1
Atsakyti
Anonimas
Nusisiko visi ant gejaus palaikomo klubelio :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-21
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jeff Green

Jeff  Green
Jeff  Green
MIN: 22.23
PTS: 9.25 (50.28%)
REB: 3.06
AS: 1.16
ST: 0.55
BS: 0.22
TO: 1.09
GM: 69