Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Nuo 2012 metų Naujojo Orleano „Pelicans“ komandoje rungtyniaujantis Anthony Davisas mano, kad jo ginama ekipa jau pavargo patirti pralaimėjimus. Visgi aukštaūgis pasidžiaugė, kad su dabartine sudėtimi klubas gali nuveikti kažką daugiau.

Šį sezoną metami dvitaškiai

49%
29,8
Pataiko: 29,8
Taiklumas: 49,5%
Vieta lygoje: 14
Geriausias pasiekimas: 44
Blogiausias pasiekimas: 19
Daugiausia pataiko: Anthony Davis

„Negalime sulaukti sezono, kuomet susirinksime ir pamėginsime Vakarų konferencijoje patriukšmauti. Mes darome viską – tiek viliojame žaidėjus, tiek atliekame mainus ir bandome tapti laiminčia organizacija. Dabar turime įrankius, kurie yra reikalingi sėkmei. Ant popieriaus mūsų sudėtis yra gera, tik turime viską sustyguoti“, – pasakojo „Pelicans“ lyderis Davisas.

„Pelicans“ ko gero turės atrasti tinkamas schemas tiek aikštėje, tiek ir už jos ribų, kad Vakaruose galėtų konkuruoti su Oklando „Golden State Warriors“, Hjustono „Rockets“, Oklahomos „Thunder“ ar San Antonijaus „Spurs“ komandomis.

Davisas mano, kad „Pelicans“ gali tai padaryti. Tam jie ruošiasi jau dabar – Davisas kartu su komandos draugais DeMarcusu Cousinsu ir Rajonu Rondo pluša treniruotėse.

„Žinome, kad kiekvienos komandos skautų dėmesio centre būsime mes, todėl norėjome susirinkti kartu, ruoštis sezonui ir apgalvoti, kaip viską galėtume išspręsti. Cousinsas bando prisitaikyti. Jis nori laimėti, o praėjusį sezoną mes kartu neturėjome daug laiko“, – teigė Davisas.

Aukštaūgis mano, kad Rondo žaidimo kūrimo įgūdžiai ir gynyba ekipai padės abiejose aikštės pusėse, o Jrue Holiday, anot Daviso, taps dažniau atakuojančiu krepšininku.

„Kai išgirdau apie Rondo atvykimą, pamaniau, kad mums tai bus gera situacija. Jis žino, kada į žaidimą įtraukti kitus vyrukus ir atlikti perdavimus“, – komandos sprendimu pasirašyti sutartį su įžaidėju džiaugėsi krepšininkas. 

Komentarai:
4
Jau matem ir gavosi meslas is ju tandemo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-26
+2
Atsakyti
Nu ydomu ydomu bus stebet dvieju geriausiu aukstaugiu zaidima kartu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Anthony Davis

Anthony  Davis
Anthony  Davis
MIN: 36.1
PTS: 28.01 (59.31%)
REB: 11.97
AS: 2.11
ST: 1.31
BS: 2.24
TO: 2.41
GM: 75