Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Marko Simonovičius dėl dešinės rankos skausmų paliko Serbijos rinktinės pasiruošimo stovyklą. Pajutęs skausmus, Simonovičius išvyko į Belgradą, kur jam bus atlikti išsamūs tyrimai. „Eurohoops“ praneša, kad 31-erių metų 203 cm ūgio lengvasis krašto puolėjas greičiausiai nežais ir Europos čempionate.

Marko Simonovic

Marko  Simonovic
Komanda: Belgrado Crvena Zvezda
Pozicija: SF
Amžius: 31
Ūgis: 203 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Serbija

Šią vasarą Simonovičius pasirašė naują sutartį su Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda. Būtent noras gerai startuoti naujoje komandoje įvardijamas kaip viena iš priežasčių, kodėl serbas šiais metais gali negrįžti į rinktinę.

Praeitą sezoną serbas vilkėjo Belgrado Crvena Zvezda“ marškinėlius ir buvo vienas iš komandos lyderių. Eurolygoje puolėjas vidutiniškai per vienerias rungtynes aikštelėje praleisdavo po 26 minutes, pelnydavo po 12,6 taško ir atkovodavo po 3,6 kamuolio.

Šiais metais Serbijos vyrų rinktinėje taip pat nepamatysime tokių krepšininkų kaip Nikola Jokičiaus, Nemanja BjelicosNikola Milutinovo ir Nemanja Dangubičiaus.

Komentarai:
djgaffer
Rimtų problemų ir serbai turi.Simonovičius aišku nebuvo tas pagr.žaidėjas,bet tvirtas 12-uko narys.Kas dar blogiau,kad jis žaidžia SF pozicijoje,kurioje ir taip jau nebus Dangubičiaus,bei Bjelicos,kuris per dvi pozicijas žaisdavo.Teks Kaliničiui visas krūvis ir kažkam iš jaunesnių žaidėjų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-07-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.