Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

NBA sezono pabaigoje tarp Kristapo Porzingio ir Niujorko „Knicks“ perbėgo juoda katė. Porzingis neatvyko į sezono uždarymo susitikimą, o tuometinis klubo prezidentas sporto operacijoms Philas Jacksonas negailėjo latviui kritikos už tokį poelgį. Vis dėlto, panašu, kad pasikeitus „Knicks“ vadovybei, Porzingis optimistiškai kalba apie savo ateitį klube.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Komanda: New York Knicks
Pozicija: PF, C
Amžius: 22
Ūgis: 221 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Liepoja, Latvija

„Tai buvo sunki pradžia Niujorke, bet mano kelionė dar tik prasideda ir aš tikiuosi likti ten visą savo karjerą, – „nba.com“ teigė Porzingis. – Kaip miestas, mes galime truputį pasilinksminti, laimėti rungtynes ir nuveikti kažką didelio. Man tai nauji namai.“

Nauja „Knicks“ vadovybė ne kartą yra paminėjusi, jog pradeda naują etapą ir komandą burs aplink jaunąjį Latvijos talentą. Žinoma, aktualiausiu klausimu kol kas lieka kitos komandos žvaigždės Carmelo Anthony likimas.

„Jis yra žvaigždė ir neįtikėtinas žaidėjas. Aš nemažai iš jo išmokau ir vis dar turiu daug ko pasimokyti, – komandos draugą gyrė Porzingis. – Man patiktų, jeigu jis būtų šalia ir žaistų kartu, bet yra kaip yra. Tai verslas. Jeigu tai baigsis... Na nežinau, tai ne mano rankose. Aš tikrai dėkingas už tuos dvejus metus kartu.“

„Knicks“ komanda šią vasarą pakeitė vadovybę, į prezidento sporto operacijoms postą stojo buvęs generalinis vadybininkas Steve‘as Milsas, o generaliniu vadybininku tapo Scottas Perry.

„Pamatysime viską, kai ten nuvyksiu ir pradėsiu dirbti. Mes pamatysime, kas pasikeitė, – galimus pokyčius komentavo vidurio puolėjas. – Turėsime nemažai naujų vyrukų, kiekvieni metai yra tarsi nauji metai. Bus atlikta nemažai pakeitimų ir aš tikiuosi, kad mes būsime vieninga grupė vyrų, kuri norės sunkiai dirbti ir laimėti. Tai yra svarbiausia.“

Porzinigis 2015 metų NBA naujokų biržoje „Knicks“ komandos buvo pasirinktas ketvirtuoju šaukimu. Per pastarąjį sezoną latvis vidutiniškai per rungtynes pelnė po 18,1 taško, atkovojo po 7,2 kamuolio ir blokavo po 2 metimus.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kristaps Porzingis

Kristaps  Porzingis
Kristaps  Porzingis
MIN: 32.79
PTS: 18.12 (51.86%)
REB: 7.15
AS: 1.47
ST: 0.73
BS: 1.95
TO: 1.79
GM: 66