Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Niujorko „Knicks“ komandos žvaigždė Carmelo Anthony vis dar yra nežinioje. Jau yra aišku, kad Anthony norėtų būti iškeistas į Hiustono „Rockets“ komandą bei prisijungti prie Jameso Hardeno ir Chriso Paulo, tačiau klubo vadovybė savo planų dar neatskleidžia.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
8,6
Pataiko: 8,6
Taiklumas: 34,9%
Vieta lygoje: 24
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 3
Daugiausia pataiko: Carmelo Anthony

Trečiadienį po krepšinio turnyro, kuriame sportininkai kovoja dėl 2 milijonų JAV dolerių vertės prizo, Baltimorėje, Carmelo buvo pakalbintas žurnalistų ir teigė, jog visos kalbos apie galimus keitimus ir naujas komandas sezono metu sekino jį emociškai.

„Aš privalėjau rasti ramybę. Aš privalėjau susitaikyti su savimi, su ta situacija, kurioje esu, ir pabandyti rasti laimę iš naujo, – apie savo vidinę būseną pasakojo 33-ejų metų krepšininkas. – Aš praradau gyvenimo džiaugsmą, bet dabar atrandu jį iš naujo ir tai yra geras jausmas.“

„Knicks“ vadovybė už savo žvaigždę norėtų gauti aukšto lygio žaidėjų, tačiau „Rockets“ jau iškeitė būrį krepšininkų į Paulą, todėl veikiausiai į mainus turėtų būti įtraukta dar viena komanda. Šaltinių teigimu, Anthony aptarti susidariusios situacijos dar net nebuvo susitikęs su klubo vadovais.

„Aš nekomentuosiu šios situacijos, – Anthony nenorėjo leistis į detales dėl ateinančio sezono. –  Šiuo metu aš auginu savo plaukus, būnu su šeima ir dalyvauju AAU (Amerikos Universitetų Asociacija) veikloje (stebi savo sūnų). Štai kas man dabar rūpi, niekas daugiau. Man viskas gerai, dabar mes esame Baltimorėje ir visas mano dėmesys skirtas tam.“

Anthony Baltimorėje buvo apdovanotas garbės medaliu už veiklą ir pagalbą savo gimtojo miesto bendruomenei.

Komentarai:
djgafferO kaip neprarasi džiaugsmo,kai komanda vėl murkdos dugne,vos ne kasdien girdi,kad būsi iškeistas bei kad niekas ten tavęs matyti nenori.Ir galiausiai dar žmona palieka.Tai faktas,kad čia nėr ko džiaugtis,todėl galima jį ir suprasti.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


kad tam melo pohui, jei net tokie kaip Darko turi daugiau ziedu uz pati Melo...jam rupi tik ziedai, o kitos komandos paprasciausiai prabangos mokescio nenori didelio turet. o ir rockets prisipirke su huge kontraktais dar sedi, o melo iliuzijoj
2017-08-04
+3
Atsakyti
AnonimasUzdirba milijonus, gyvena NY, yra vienas zinomiausiu zmoniu visam mieste, ir matai jis prarado gyvenimo dziaugsma... Jeigu mano darbas man moketu limonus tegul jie kalba ka nori apie mane as zvengsiu is ju tiesiai iki banko. krv kokie verksniai siais laikais tie kasiorai, visi apsimyze verkia nes tipo negraziai su jais elgiasi, neturiu zodziu krc.


esas nori knicks pasilikt, bet jei nori but ismainytas tai tik i rockets. pavyzdziui Steve Francis tik pareiksdavo, kad Vankuveryj nenori lost del savo seimos ir skirtingos aplinkos prisitaikymo, panasiai su buvusiu zalgirio zaideju Kenny Anderson toronte. situos reik suprast, nes i bet kokia kita komanda is USA norejo is tikruju but ismainyti, bet Melo tai total verksnys.
2017-08-04
+2
Atsakyti
djgaffer
O kaip neprarasi džiaugsmo,kai komanda vėl murkdos dugne,vos ne kasdien girdi,kad būsi iškeistas bei kad niekas ten tavęs matyti nenori.Ir galiausiai dar žmona palieka.Tai faktas,kad čia nėr ko džiaugtis,todėl galima jį ir suprasti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-03
-1
Atsakyti
Anonimas
Uzdirba milijonus, gyvena NY, yra vienas zinomiausiu zmoniu visam mieste, ir matai jis prarado gyvenimo dziaugsma... Jeigu mano darbas man moketu limonus tegul jie kalba ka nori apie mane as zvengsiu is ju tiesiai iki banko. krv kokie verksniai siais laikais tie kasiorai, visi apsimyze verkia nes tipo negraziai su jais elgiasi, neturiu zodziu krc.
2017-08-03
+5
Atsakyti
m1
Pzdc veiklus zmogus, augina plaukus, stebi sunu :D
2017-08-03
-3
Atsakyti
Expert
Dbr jis augina savo plaukus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Carmelo Anthony

Carmelo  Anthony
Komanda: New York Knicks
Pozicija: SF
Amžius: 33
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Merilendas, JAV