Nuotr.:

Turkijos krepšinio rinktinės treneris Ufukas Sarica iš komandos kandidatų sąrašo nusprendė išbraukti dviejų žaidėjų pavardes.

Už darbą rinktinėje buvo padėkota 26-erių metų 193 cm ūgio Canui Maksimui Mutafui iš Stambulo „Anadolu Efes“ ir 21-erių metų 192 cm ūgio Berkui Ugurlu iš Stambulo „Fenerbahče“. Po šių pokyčių rinktinės sudėtyje liko 16 krepšininkų.

Jau anksčiau buvo skelbta, kad šiai komandai Europos čempionate nepadės Ersanas Ilyasova bei Omeras Ašikas.

Turkija Europos pirmenybes pradės D grupėje, kur jų varžovais bus Rusijos, Didžiosios Britanijos, Serbijos, Latvijos ir Belgijos rinktinės.

Turkijos rinktinės kandidatų sąrašas: 

Cedi Osmanas, Dogušas Bulbay (visi „Anadolu Efes“), Furkanas Korkmazas, Tolga Gecimas (abu „Banvit“), Erkanas Veyseloglu, Sertacas Sanli, Kenanas Sipahi (visi „Bešiktaš“), Furkanas Aldemiras („Daruššafaka“), Bobby Dixonas, Melihas Mahmutoglu, Baris Hersekas (visi „Fenerbahče“), Sinanas Guleras, Huseyinas Koksalas (visi „Galatasaray“), Metinas Turenas, („Yesilgiresun“), Omeras Yurtsevenas (Šiaurės Karolinos universitetas), Semihas Erdenas.

Komentarai:
djgaffer
Abu dar jauni,tai ateitį gal daugiau šansų turės patekti į rinktinę.Ugurlu išvis dar tik 21 m.,tai jam viskas prieš akis.Fenere beveik nežaidžia,tai gal klubas išleis į PČ atranką.Tada ir galėtų debiutuoti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-07
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.