Nuotr.: fiba.com
Nuotr. fiba.com

Lietuvos merginų (U18) rinktinė po atkaklios kovos patyrė antrąją nesėkmę Europos pirmenybėse. Daliaus Ubarto auklėtinės rezultatu 60:71 (11:18, 16:16, 13:14, 20:23) turėjo pripažinti Čekijos ekipos pranašumą.

C grupėje vieną pergalę iškovojusios ir dvi nesėkmes patyrusios lietuvės užėmė trečiąją vietą. Aštuntfinalyje jos kausis su belgėmis, kurios D grupėje liko antroje pozicijoje.

Rungtynes geriau pradėjo Čekijos rinktinė pabėgdama į priekį 14:3. Antrajame kėlinyje vyko atkakli kova, tačiau po pirmosios rungtynių pusės 34:27 priekyje buvo Čekijos rinktinė.

Po ilgosios pertraukos ir toliau geriau sekėsi priešininkėms, kurios trečiajame ketvirtyje į priekį buvo pabėgusios jau 12 taškų pranašumu.

Paskutiniame kėlinyje likus žaisti kiek mažiau nei 2 minutėms Lietuvos rinktinei pavyko skirtumą sumažinti iki 3 taškų, tačiau geriau rungtynių pabaigą sužaidusi Čekija rezultatu 71:60 iškovojo jau trečiąją pergalę Europos pirmenybėse.

Lietuvos aštuoniolikmečių merginų rinktinė kitas rungtynes žais trečiadienį.

Lietuvos jaunių rinktinė: D. Donskichytė 14, K. Serkevičiūtė 11, G. Šegždaitė 10.

Čekijos jaunių rinktinė: A. Smutna 18, V. Vorackova 14, J. Pospisilova 9.

Komentarai:
pritariu
nes,tai sugalvojo fizinio reng.trenere ir trenerio asistente,tik nesuprantu nuo kada ji trapo trenere..sirenose buvo zaideja ir direktore..o treneriui tik kinietes ir treniruoti..
2017-08-08
+3
Atsakyti
3000
Ziauriausia kaip sitos kauses pries rungtynes daro ten kazkoki durna rekavima per visa sale tarsi butu kokios favorites ar gera komanda:PPP nepaisant to kad apsijuokia pries visas gaudamos tai dar ir juokdaremis tampa pries varzybas parekaudamas kaip nesveikos kokios:PPP ne jums taip elgtis, taip gali sau leisti tik auksto lygio komandos:PP

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-08
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.