Nuotr.: musukrepsinis.lt
Nuotr. musukrepsinis.lt
Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionė Marijampolės „Sūduva“ toliau tęsia komplektavimo darbus. Suvalkijos sostinės komandą pasiekė ne pačios geriausios naujienos – paaiškėjo, jog kontraktą su „Sūduva“ turinti komandos lyderė Laura Svarytė Marijampolėje nerungtyniaus.

Praėjusio sezono LMKL čempionių lyderė kelia sparnus į užsienį ir išbandys jėgas aukštesniame lygyje. Svarytė artėjančiame sezone rungtyniaus Europos taurės varžybose, tačiau kokiame klube – kol kas neatskleidžiama.

Šį sezoną metami tritaškiai

33%
6,7
Pataiko: 6,7
Taiklumas: 32,8%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 17
Blogiausias pasiekimas: 0
Daugiausia pataiko: Kateryna Dobrikova

2016-2017 metų sezone Marijampolės „Sūduvos“ aukštaūgė buvo tiesiog nesulaikoma – aikštelėje praleisdavo po 30 minučių, įmesdavo 17,6 taško, atkovodavo 11,3 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 2,8 rezultatyvius perdavimus ir rinkdavo 24,5 naudingumo balo.

Svarytė dominavo viso sezono metu, kai aštuoniskart tapo savaitės žaidėja ir dukart – mėnesio. 190 cm ūgio Svarytė buvo naudingiausia ir pusfinalio ir finalo etapų krepšininkė.

Per du sezonus Marijampolėje Svarytė du kartus tapo Lietuvos moterų krepšinio taurės laimėtoja, triumfavo BWBL ir LMKL čempionatuose.

„Sūduvos“ klubo vadovas Deividas Jurkša teigė, jog kad ir kaip sunku išsiskirti su Svaryte, ji turi keltis rungtyniauti į aukštesnį lygį.

„Laura Svaryte per pastaruosius du sezonus Marijampolėje tikrai subrendo kaip žaidėja. Tai yra pavyzdys kitoms žaidėjoms kaip reikia tobulėti ir elgtis su savo karjera. Pastarieji metai jai buvo fantastiški tiek asmeniškai, tiek komandiškai. Mes suprantame, jog Laura privalo keltis į aukštesnį lygį ir toliau tobulėti. Jaunai žaidėjai tai labai svarbu. Turėjome galimybę Laurą pasilikti ir ateinančiam sezonui, bet turime suteikti jai galimybę žengti didžiulį žingsnį į priekį. Linkime Laurai Svarytei kuo didžiausios sėkmės ateityje ir tikimės, jog jos ir „Sūduvos“ keliai ateityje dar susikirs“,– teigė klubo vadovas Deividas Jurkša.

Komentarai:
Verslininkai
Atsimerkite arba pasidomekite kur nueina Jusu duoti pinigai !!!
2017-08-10
+2
Atsakyti
Jurksa be sazines
Bekt nuo tokiu kaip tu! Komentara dave apsiuostes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-09
+3
Atsakyti
mm
Ar tikrai komandos vadovai sukciauja...mmmm liudna.
2017-08-09
-2
Atsakyti
L,S.
Nesvaik, nesusikirs tie keliai. Su tokiu melagiu kaip tu nesikerta keliai. Juos reikia apeit ir kuo didesniu lanku.
2017-08-09
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Laura Svarytė

Laura  Svarytė
Komanda: Marijampolės Sūduva
Pozicija: C
Amžius: 24
Ūgis: 190 cm
Svoris: 70 kg
Gimimo vieta: Šiauliai, Lietuva