Nuotr.: fiba.com
Nuotr. fiba.com

Kęstučio Kemzūros ir jo asistento Roberto Kuncaičio treniruojama Austrijos rinktinė iškovojo pirmąjį kelialapį į pasaulio čempionato atrankos turnyrą.

Austrai namuose 97:63 (33:19, 15:18, 28:14, 21:12) sutriuškino albanus ir iškovoję prieš juos antrąją pergalę užsitikrino mažiausiai antrą vietą papildomo atrankos turnyro B grupėje.

Kartu tai užtikrino kelialapį į pasaulio čempionato atranką Nyderlandų rinktinei, kuri papildomame atrankos turnyre taip pat yra iškovojusi dvi pergales.

Papildomame atrankos turnyre iš viso varžosi 13 rinktinių, suskirstytų į 4 grupes. Iš kiekvienos grupės į pasaulio čempionato atranką patenka po dvi geriausias komandas.

Į svarbią pergalę Austrijos krepšininkus vedė 25 taškus pelnęs ir 9 kamuolius atkovojęs Rašidas Mahalbasičius. Jakobas Poeltlas prie pergalės pridėjo 18 taškų.

Pasaulio čempionato atrankoje nežaisiančių albanų gretose išsiskyrė buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius Mike‘as Moseris, surinkęs 20 taškų.

Komentarai:
LKF klanui netinka . Kaip sako savo šalyje pranašu nebūsi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-08-12
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.